Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Moravec již dávno stratil sebereflexi. Jeho pořady jsou velmi nudné, bez napětí, bez dotěrných a fakty podložených otázek. V poslední době bych to přirovnal, tak k "Sama doma"....a na to se už nekoukám vůbec.

1 0
možnosti
JD

J60i95ř51í 27D32r97á35č

4. 1. 2013 12:00

Aspoň vidíte, že když jeden prezidentský kandidát přirovnává většinu novinářů a publicistů k bandě polovzdělaných egocentrických  .itomců, tak nebude zas až tak daleko od pravdy. Jenže-můžou za to opravdu ti novináři či publicisté? Píší SVOBODNĚ nebo v něčí GÁŽI? Neplní náhodou nějaké ZADÁNÍ od svých zaměstnavatelských či "smluvních" šéfíků? Každý si k Vám dovolí přesně tolik, KOLIK MU TO UMOŽNÍTE VY. Proto zpětně vnímám proslulé "hrubiánství a neomalenost" toho prezidentského kandidáta spíše jako OBRANNOU REAKCI na ty nemožné zpravodajské supy:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Jo, pořad byl otřesný. Prvních 10 minut jsem vydržela jen s maximálním sebezapřením. Zdálo se, že si Moravec totálně spletl zadání. 

I další pokračování bylo úděsné. Takové tápání v nic neříkajícím bahně, které moderátor úspěšně vytvořil. Prostor pro rozvinutí skutečné debaty minimální.

Škoda času.

4 0
možnosti
RK

Copak Bobošíková. Dojemná byla ta její pasáž o plenách. Kvůli zlé EU byly přesunuty do vyšší sazby DPH. Už ale zapomněla dodat, že ta naše nižší DPH je vlastně minimální vyšší sazba v EU. Třeba na Maltě byly pleny ve vyšší sazbě, která je ale stejná jako ta, ve které byly pleny u nás doposud. Kdo může za to že u nás je DPH vyšší o sedm procent než musí být? EU? Všechno máme dražší. Energie, bydlení, potraviny, oblečení. Zkrátka všechno. Německo má DPH 20% a 7%. Slovensko 20% a 10%. Rakousko 20% a 10%, Česká republika 21% a 15%. Rv

0 0
možnosti
TS

"Asi nepochopil, že důležití jsou oni a ne on" - tak to jste trefila naprosto přesně a platí to nejen o panu Moravcovi. Jak tak pozoruju v ČT poslední dobou, víte, kdy vás nechají mluvit, dají vám spoustu prostoru a ještě nadšeně kývají a podporují vás v dalším žvanění? Když vystřelíte na prezidenta airsoftovou pistolkou, když pomalujete bilboardy, když vás propustí z basy... ČT ví, čí názory jsou přínosné a důležité pro národ a v tom spočívá její informační náskok. Teda asi ;-D

6 0
možnosti
Foto

Tak to je přesný.Ta naše telka je fakt napředRv

3 0
možnosti
VH

Co je překvapivé: Že jste příšerností Moravcových pořadů a jeho poznámek překvapena.

2 0
možnosti
FK

Já myslím, že autorka reaguje podle jedinečnosti programu. Moravcovy pravidelné nedělní užvaněné seance zřejmě už nesleduje. Nějaké to  Moravcovo vyvolávání duchů nás fakt nebaví.

1 0
možnosti
JL

Když se podíváte, jak se moderuje v ČT, ale dělají to třeba i moderátoři jiných televizí, např. Pavlína Wolfová, (TV Pětka), tak všichni skáčou jako šílení lidem do řeči. Zřejmě je někdo takhle trénuje a nutí, že musejí druhou stranu stresovat, nenchat ji přemýšlet, vykolejit. A oni prostě pracují, jak se to po nich vyaduje, jsou to jen dobře placení zaměstnanci, co se bojí o svá místa...Někdy to má smysl, ale většinou je to zbytečné a kontraproduktivní. Excelují v tom i moderátoři Událostí a komentářů. Moravec není výjimka. Jen mu hodně narostl hřebínek a možná by si měl dát tak na rok prázdniny a vrátit se s větší pokorou. Bere údajně přes 100 tisíc měsíčně. Z toho člověk zblbne.

3 0
možnosti

M90í53l71a 67Š61u92l66a

4. 1. 2013 10:18

.. Otázky Václava Moravce by se měly přejmenovat na Monology Václava Moravce, přizvaní hosté mu tam v jeho one man show dělají jen křoví ..

.. já se na něj proto už několik let nedívám, není to o ničem .. 

.. vám karma R^

3 0
možnosti
Foto

To jsem ráda, že nejsem sama, na koho pan Moravec takto působí. Vyjádřila jste to fakt hezkyR^R^

1 0
možnosti
FK

"Moderátor Moravec selhal" Moje řeč, paní Jiřinko. Choval se jak utrženej ze řetězu, nebo jako by se urval z chomoutu. Jakmile diskutující začali volně uvažovat, ne podle jeho našprtaného scénáře, hned je okřikoval jak nějaký vychovatel v Bohnicích.  I ten dělá ostudu politické redakci ČT.

4 1
možnosti
FK

A navíc, blahopřeji Vám k celkové analýze. Podepsal bych každé slovíčko.R^

1 1
možnosti