Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Ještě taková poznámka: Hned dva blogy o panu Klausovi během dne. To je tedy síla. Díky admini, že existuje nějaký limit. Jinak bychom se díky vám "uklausovali":-)

3 0
možnosti
AS

A90d46a12m 18S17t91a81v76a

2. 1. 2014 20:28

Béďo, zřejmě se budete divit, ale on má přemýšlivým lidem skutečně co povědět. Na rozdíl od některých pustých duchozvěstů.

2 3
možnosti
MD

Zajímalo by mne jak byste ho hodnotila, kdybyste byla na jeho přednášce a on vám ukradl pero,

4 4
možnosti
AS

A13d61a97m 65S78t50a10v92a

2. 1. 2014 18:19

Magdo, Magdo, málo víte, málo znáte: v posledním seriálu Kennedyové jedna guvernantka rodiny Kennedyových vzpomínala, jak JFK po podepsání každé smlouvy si sebral  protokolární pero a rozdával je jako suvenýry. To akorát u nás naši zamilovanci do vlastní pravdy a lásky z obyčejné všední nevšednosti udělali aféru.

3 4
možnosti
EP

Za tohle vás sice pravdoláskaři sežerou, ale ukázala jste, že i žena je schopna ohledně pana prezidenta chladného úsudku a nikoli nezvládnutých emocí lidí, kteří si přečtou prvních pět slov a na základě nich "argumentují", že on je Antikrist a jak se vůbec opovažuje promluvit. Ode mě karma!

3 1
možnosti
MS

U klause budou schopni chladného úsudku až budoucí historici.V současné době je už napsáno tolik,že stačí přečíst jednu,dvě věty abyste poznal ze které strany fouká.Více čísti netřeba.Ztráta času. Zhasněte...........:-)[>-]

0 0
možnosti
BM

Zajímalo by mne jak by jste hodnotila pana Klause, kdyby jste byla obětí H-systému....

3 3
možnosti
ZJ

Naučte se základy ekonomie a nepijte. Oboje Vám truchu vyčistí hlavu.

2 2
možnosti
RH

Mne taky nezklamal, již delší dobu od něj nic zvláštního neočekávám..

7 1
možnosti
ZB

S tou štvavou kampaní máte pravdu.Ta nejštvavější, ke které jste se přidala i Vy se konala na Kalouska.Výsledek hospodaření nakonec ukázal, že svou funkci zvládnul dobře.Další štvavou hysterii kolem církve ani nemám chuť popisovat, také jste si kopla...ty 2 stovky za rok, které budou restituce každého z nás stát jistě za to stály...

5 1
možnosti
MV

Z ceho tak usuzujete, ze Kalousek zvladl dobre finance? Poucte me prosim...!!

0 0
možnosti
Foto

Nechci autorku urazit, ale potvrzuje, že ženám imponují charismatičtí muži a vše co dělají nekriticky přijímají jako absolutně dokonalé. To byl např. Adolf Hitler, který německé ženy tak vzrušoval, že některé z nich při jeho vystoupeních dosahovaly vyvrcholení.

6 2
možnosti
ZB

Hitler byl v mistrovství ovládání davu skutečný génius.Něco takového už se nesmí opakovat...

0 0
možnosti
KC

Jenže, paní Jiřino, to jste úplně vedle. Pan Klaus v jádru není demokrat těch parametrů, jak je chápe dnešní doba. Spíše mi připomíná demokrata  ze starověkých Athén, kde se z výhod demokracie těšila jen část obyvatel tohoto městského státu. Nechci to rozvádět, snad gros pochopíte časem sama.

3 0
možnosti

Václav Klaus navrhoval zavedení otrokářství?

2 2
možnosti
Foto

Špatně jsi poslouchala. Nebyla řeč o demagogii, ale o postdemokracii.

Holinky jako hodinky, oboje se natahuje...

3 1
možnosti
JS

Pustil zločince a tuneláře, všem poškozeným ukázal co to je spravedlnost. Má vůbec takový člověk kázat v televizi a poučovat druhé ?

5 4
možnosti
Foto

Zločince? S tak krátkými tresty? Tak proč dáváme zločincům tak krátké tresty?

3 3
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik