Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

kde jste žila? Já jsem se na gymplu učila německy. Existovaly výběrové školy, kde se učila angl.  + něm. od druhé třídy. A nechci se hádat-  Beatles možná vydal i Supraphon.

0 0
možnosti
PK

Nějak mě to u Vás neštimuje - jste tak o 10 let mladší. Už za mého dorůstání jsem se učil anglicky i německy ve státní škole. Soudružka, asi z OV, nám to doporučila takto - máme 17 milionů přátel v NDR a znát jejich jazyk je užitečné. Amerika je reakční - ale my jdeme s tou pokrokovou částí, vykořisťovanými dělníky, černochy a i s těmi se chceme domluvit. Byly to kecy ale učení jazyků žádný problém. Gott se narodil v soutěži Hledáme nové talenty, propadl ale pak se jako něco nového chytil. Z mých zkušeností v Praze ta totalita byla daleko mírnější než "na vsi". Ale tam to dělali lidé, u Vás bodří Jihočeši.

1 0
možnosti
Foto

O67t41a61k29a60r 54S53e96k98l

31. 8. 2013 17:19

Jak píšete o tom, že staří přijde někdy samo....... Souhlas. Ve Vašem blogu píšete o syčákovi, co si přivlastnil moc a vysmívá se všemu.....Domníval jsem se, že jste prozřela a myslíte na MZ , po další četbě jsem seznal , že vše je jinak a první věta opravdu platí, prozření v nedohlednu.

Příjemnou sobotu , názory jsou od toho , aby se různily....:-):-).

2 0
možnosti
Foto

jak říkám, za všechno může arcilotr Kalousek

1 0
možnosti