Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Mimořádné volby bych považovala spíš na konkurs na voliče. Žádná strana Vám nezaručí práci která by Vás bavila, žádná strana Vám nepřinese spokojenost na podnose atd., atd.  Na tom musí každý pracovat sám:-)

0 0
možnosti
JL

Vazena pani, napsala jste pekny clanek. (musim rici, Jardo, toto by jsi nezvladnul) Nekolik podnetu ode mne. Jsem socialne zalozeny obcan s urcitymi zkusenostmi. Vidim napravu v odpovednosti zvolenych cinitelu. Ne vsak za pet ci vice let. Take ne s dlouhymi procesy u soudu. Podivejte se na karlovalsky nebo ustecky kraj. Jak dlouho budou muset obcane platit pokuty za spatne proinvestovane dotace z EU? (to jsou ty penize na skolky, jak o nich mluvite) Kdo je postaven pred soud? Proc neni jiz "nesedi"? Moje odpoved je velmi prima. Nemame tu nasi republiku dobre zorganizovanou. Od hora az po kraje. Mozna i po obce. Nemame zakony presne "usite" na takovou nekalou cinnost. Soudce pripravene na tyto rychlejsi "rozsudky"! Vite pani, zacina to opravdu tam nahore. Zmena systemu je nutna. Bude-li novy system zaveden, nedojdeme k situaci ve state, jakou mame dnes. Republika bez poslanecke snemovny, vlada sestavena bez prihlednuti k politicke sile a vladnouci bez duvery nasich politiku, senat schvalujici zakony na hranici ustavou danych moznosti a prezidentem, ktery odmita byt "tatickem" naroda, jednajici take na hranici ustavy. Verte, ze po volbach, nebude to lepsi. Zase bude "koalice" mnoha stran, ktere davam tak dva roky, nez zacne dalsi rozvrat. Historie 21 let to garantuje.

0 0
možnosti
ZB

Třeba Okamura, ten nabízí "novou tvář" supergura Vítka, ti to spolu určitě všechno vyřeší...:-)

0 0
možnosti
AK

Výborně napsáno. R^ Chce to obměnu politických stran a politiků. Je si možno vybrat z nových dosud neomšelých a staré struktury a strany ať se odeberou na propadliště dějin.Pokud nenastane změna v Ústavě, volebních zákonech, nebude zodpovědnost politiků, jejich odvolatelnost, snížená imunita, nepovede to k ničemu. Tyto volby budou velmi důležité.[>-]Máme v rukou novou šanci  pro rozkvět naší republiku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik