Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

Miloš ho měl!  Nobóže, trochu se "prdnul", jak říkával blahé paměti Vl.Menšík, a vy, paní Jířo, děláte z toho tady málem kovbojku.

:-)  http://www.youtube.com/watch?v=MtE-NybJj6M

0 3
možnosti
Foto

Motal se jak špulka a pak chtěl na Moravce dělat aligátora. Byl zlitej jako mužik a koneckonců to video to potvrdilo. Máme to věru pěkného presidenta, který ani netuší, že bude muset v den voleb něco říkat. A lhát si do vlastní kapsy, že to není pravda... to je tak hloupé...

7 10
možnosti
MK

Tož to aby teď byla přímá linka Hrad - Vizovice;-D

4 5
možnosti
MD

Miloš Jelcin přichází...;-D.To jak nemohl vylézt z toho auta bylo náhodou super...až na to bude koukat Merkelová..to bude ostuda...nebo jak málem povalil to křeslo...ten ji měl jak z praku..doufám. že první slečna neslope s ním...;-D

5 10
možnosti
BM

.....nebo až sebou praští v Oválné pracovně Bílého domu, to ta Klausova propiska bude pouhým odvárkem..

5 8
možnosti
JL

Ppíšete, že pokud má někdo vliv na veřejnoprávní televizi a vůbec média ve službách státu, pak je to vláda. Já má takovej blbej pocit, že to není vláda, ale Poslanecká sněmovna.

3 2
možnosti
MD

Presil jsem si to a nemam s tim az tak problem.

0 3
možnosti
Foto

a kam jste si to vlastně přešil?

2 1
možnosti
MJ

Miloš Zeman byl zvolen prezidentem a nic na tom nezmění ani Růžový panter, sponzorovaný přes různé granty Davidem Rockefellerem, s kterým si na Bilderbergu 2008 určitě neúspěšný kandidát Karel Schwarzenberg dobře popovídal a to až tak dobře, že z něj chtěli udělat prezidenta a dokonce mu doporučili, aby se znovu oženil (měsíc po Bilderbergském setkání to udělal) protože pro tyto "aristokraty" je nepřijatelné, aby vysokou funkci vykonával rozvedený, osamělý muž. Bilderbergům to nevyšlo, nepočítali s tím, že vymývat mediální kampaní lidem v ČR, co mají zkušenost s 40 lety vymývání jinou propagandou vzbudí nedůvěru.  Dokázali zblbnout mladé bez zkušeností. :-)

17 7
možnosti
MR

Jiřinko, změní se něco, když budete stále ve střehu? Já si myslím, že nic. I kdyby Vám pomáhala Stáňa Lounová

3 4
možnosti
Foto

Nejhorší je, že pokud autorka napřepošle ten mail ihned deseti přátelům, tak jí do roka umře tarbík.

4 4
možnosti
BT

a přepadne ji masožravý fikus

3 4
možnosti
ZB

Psychologie, politologie, ekonomie...Určitě mi poradíte, jak mám označit ženu, na kterou se mi nejlépe hodí přirovnání "brouk pytlík". Beruška?

3 4
možnosti
PD

Jiří Hrebenar v sukních.

5 3
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik