Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Tak romské rezervace, to myslíte? ;-D

1 0
možnosti
MR

jednak lide si stale sdileji sve pocity, a dnes uz ne u krbu ale u pocitace, a za druhe, proc se potrebuji inmigranti? Napriklad v Cesku potrebujeme treba Ukrajince? Nebo Vietnamce, kteri si tu "zbytecnou" praci najdou?

1 0
možnosti
JS

V Bibli je skutečně napsáno, že kdo nepracuje, at tedy také nejí. Myslí se tím lidé, kteří pracovat můžou, ale nechtějí. Samozřejmě to není o těch, kteří by rádi pracovali, ale nemůžou. Když se to vezme kolem a kolem, ta zásada není zase až tak špatná. JInak je ten článek dost naivnoučký.Rv

7 0
možnosti
Foto

hezké, leč velice naivní

3 0
možnosti
RK

To je všechno hezký, jenže má to jeden drobný háček. Romové jsou občané České republiky a podle ústavy, respektive listiny základních práv a svobod, něco takového není možné. Romská osada je pojem, který na mapě nenajdete. Prostě je to normální slovenská vesnice, jen v ní žije jiné etnikum, konkrétně Romské. Pokud je Rom souzen, musí to být podle stejných zákonů jako na Slovensku Slovák, nebo u nás Čech.

4 0
možnosti
JM

Naivní husička, humanitní vzdělání a sluníčková vesnice za socialismu. (Pocit z tohoto článku);-)

4 0
možnosti
KC

Tak ostře bych autorku nesoudil. Spíše se zamýšlím, jestli nemá v něčem pravdu. Když si nastavím takto odmítavý postoj, dobré nápady nebo myšlenky s praktickým jádrem mi uniknou.

1 1
možnosti
JH

J49a89n 52H40l61e73d87í74k

7. 7. 2013 15:53

madam, musíte uvažovat reálně, když ukradnu auto-- obdržím cca 2-3 roky, - cigán max půl roku, když nechám syna ze školy půl roku doma, půjdu sedět, cigán obdrží podporu v nouzi. Když chce u nás žít cizinec-- měl by se přizpůsobit, jinak by měl být ihned vrácen do své domovské obce.  Za dobrovolnou sterilizaci by mělo být cigánce vyplaceno minimál půl milionu a to by ještě 2 miliony na tom erár vydělal. Je vyloučeno čekat na fakt, že za 15 roků se vždy generace cigánů minimál zdvojnásobí-- KDO a Z ČEHO je bude stát živit ??

7 0
možnosti
DK

Pokud bychom ponechali Romum jejich kocovny zivot, meli by se dneska lepe? Z ceho by zili? Je treba kovat podkovy nebo dratovat hrnce? Nebo by se uzivili tancem a zpevem? Pestovali by snad na svem policku (ktere by nemeli, protoze kocovnici nemovitosti nemaji) brambory a pasli kravu? Jak by se uzivili? Uzivili by se vubec? Bylo by jich tolik jako dnes? Meli by tolik deti?

3 0
možnosti
JZ

J14a80n 83Z59l31a25t50ý

7. 7. 2013 15:11

Mistr Jan Hus, který už v roce 1409 napsal:

"Cikáni jsou plémě nečisté, mravů hanebných, práce se štítící, druh druha okrádající

a Boha neuznávající."

10 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik