Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J27o29s29e70f 56P44o56t58r

22. 1. 2013 19:31

paní Faltisová,

nesouhlasím s vámi, ale konkretně uvedu jeden váš omyl a to, že za blbou náladu společnosti a touhu po změně může vláda P. Nečase. To je vaše (tedy nejen vaše) falešná představa. Špatná není vláda p: Nečase (ano  je špatná, ale stejně špatná jako všechny ostatní), nemocná je většina národa, která má nepřiměřené, nerealistické požadavky na svůj život a vinní vládu že ty požadavky neplní.

 Až za rok a půl volby vyhrají socialisté, tak za dva roky  se diskuze ponesou ve stejném duchu jako dneska, pokud tedy nás socialisté hluboce nezadluží a neprojíme budoucnost.

To dnešní vláda nedělá, dokonce se dá říci, že hospodaří dobře, jenom to lidi nechtějí vidět.

2 0
možnosti
Foto

V prvním kole jsem volil KS,ale spíš jako proti JF.Nyní opravdu nevím,ale masáž umělců se mi příčí,uvedu příklad.V pátek jsem byl na maturitním plese svého vnuka.Ples moderoval pan Podhůrský a jeho první slova byla:Studenti volte Karla,volte KS a proto asi volit nepůjdu!!

1 4
možnosti
LP

A to všechno díky pánům Svěrákům, Menzelům, Stránským, Kocábům aj.

3 7
možnosti
PD

Hurá, pan Pecha našel viníky !!!!!!;-DRv

6 2
možnosti
MK

;-D Dobrý. Ten nadpis je jak dělaný pro blogery co útočí na Schwarzenberga a podporují Zemana. Těch je zde nejvíce a také jsou nejagresivnější. No, zase se Vám podařilo kouzlo nechtěného. Jak vy to děláte Faltisová? V

5 2
možnosti
PD

"To nevymyslíš" ;-)

4 1
možnosti
RK

Zajímavé. Kdy se vám to stalo? "Pan Zeman by nás asi dobře reprezentoval v nějaké putice. Je fakt, že mluvit vždycky uměl, ale že byl poslední dobou spíše hulvát, nebo aspoň na mě dělal ten dojem. Rovněž už má odsloužíno. Důchod. Jestli něco peče s Klausem a jiné vysvětlení pro změnu chování pana prezidenta nemám, nebrat."   Vzpomínáte? To jste napsala 21. prosince loňského roku. Včera to byl měsíc.  A dneska?  Roznášíte letáky na jeho podporu ;-D

4 2
možnosti
PD

Asi k nim přišel Karel Schwarzenberg a sežral jim domácí cukroví a vypil punč. ;-)

4 3
možnosti
JH

J33a23n 17H77o74r31a

22. 1. 2013 12:20

Klaus, Zeman ...Zedníček, Faltisová, Hermánek, Nigrin ...= ubohá závist; u některých v kombinaci s hloupostí = těžká diagnoza

9 1
možnosti
PD

Hermánka bych z toho vynechal.

1 1
možnosti
JZ

Váš názor je docela přesvědčivý a rozumný.Já osobně , asi proto,že jsem velmi starý muž nemohu pochopit ty t.zv. celebrity a herce, kteří vehementně propagují totálního cizince, k terý se naučil trochu česky na český hrad. Proč tento údajně švýcarský občan nekandidoval nikdy tam na jakoukoliv funkci?Zato u nás má enormní zájem,protože se mu díky Havlovi podařilo restituovat velký majetek.Zda oprávněně, nebo ne, nevím, ale být  adoptován po 40 letech je poněkud podivné , až dá se říci zrůdné.Mimo jiné i ten Havel nějak prapodivně restituoval majetek,který byl vázán Benešovými dekrety, protože ho původně vlastnili kolaboranti, jako jeho strýc Miloš atd.Vzpomínám si na první projev, kde hovořil, že ho majetky vůbec nezajímají.Nu, skutečnsot byla jiná.Tak už to u nás chodí. Tomu ubrblanému rádoby knížátku nevěřím ani jedno slovo.,nehledě k tomu, že dnes by jako mladý člověk při své kvalifikaci ani nenašel práci. Vždyť nemá ani vzdělání ,dokonce nedokončil a nitu střední mysliveckou školu.Zřejmě to nevadí ,má dost majetku a modrou krev, tak co k tomu dodat?Vždyť  zámek Hluboká a přilehlé latifundie jsou tak lákavé, tak proč se nezasnažit?

3 7
možnosti
PD

Totální cizinec? Jak tenhle termín definujete? Že ze 75 let života stráví v ČR jen 33 let? Kde je ta pomyslná hranice? 1 roky? 2 roky? polovina života?

Nebudu Vám mluvit do Vaší volby, ale Vaše "argumenty" považuji za účelové a vylhané.

6 3
možnosti
LP

Petice za to či ono. Stále ti stejní lidé se snaží prosadit svou. A jsou to právě příznivci Schwarzenberga, kteří neustále vnucují své myšlenky a názory občanům. V tom horším případě i podřízeným na univerzitách či divadlech a vyšších školách. Rv

2 8
možnosti
PD

No a co? Je to zakázané? Není. Tak se s tím smiřte nebo si zacpěte uši. Jinou alternativu nemáte. Pokud Vám polezou domů a budou otravovat, vykažte je. Z veřejného prostoru je vykázat nemůžete ani nesmíte. My jsme občanská společnost, už nemáme epochu reálného socíku, kdy "patent na pravdu" měla jedna strana.

Ze stejného důvodu se třeba nedaří (a nepodaří) efektivně zakázat např KSČM nebo Vandasovce. To není chyba systému, to je přednost systému = pokud v něm dotyčný žije a nesnaží se ho násilím zněmit v diktaturu, tak si může dělat, co mu zákony nezakazují. V socíku jste mohl dělat jen to, co Vám zákony dovolovaly (což vůbec není to samé).

5 2
možnosti
PD

Paní Faltisová, pokud jste si nevšimla, Karel Schwarzenberg je ministrem zahraničí od června 2010 dosud, před tím byl senátorem a kancléřem Václava Havla = ergo v politice se pohybuje poměrně dlouho, asi tak 15 let. Tak se proberte, dejte si facku za ten první odstavec a nepište bludy.

8 4
možnosti
PD

To doporučení o facce se vztahuje i na toho mínusovače (případně pro vícero mínusovačů). Pomáhat si při formulaci vlastního stanoviska nevědomostí, polopravdami nebo dokonce lží je, podle mne, ubohost.

Oba prezidentští kandidáti se v politice pohybovali nejméně 15 let a proto tvrdit, že jeden z nich je neznámý je ostudou ... ne toho politika, ale hlasatele.

7 2
možnosti
JZ

Moc se mi líbil také názor mojí maminky. Povídala mi dnes, že o tom tak přemýšlela a že když jsme měli nejdříve socialismus, pak jsme se vrátili ke kapitalismu a bude li na hradě kníže, vrátíme se dokonce k feudalismu. Pokud to bude takto pokračovat, přejdeme ke společnosti prvobytně pospolné a pak se nejspíš vrátíme na stromy. Hezká nadsázka, že?

HZ: to je víc než hloupost.

4 3
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik