Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud se objeví blog, ve kterém autor nesouhlasí s mediální štvanicí, ihned je diskuze plná přímých či zaobalených urážek autora a diskutujících, kteří si dovolí nesouhlasit s fanatickými oponenty autora. Pak stačí porovnat diskuze s karmou. Z toho vyplývá, že je tady dost slušných lidí, kteří ví, že pokoušet se o diskuzi s fanatikem nemá smysl.

0 0
možnosti
JH

Děkuji, velmi dobře řečeno. Ač nejsem voličkou ani jednoho z dvou zbývajících šampiónů v prezidentských volbách, cítím to stejně. Jen se tak malinko bojím o to, aby Babiš nezklamal a nehrnul zákony výhodné jen pro své firmy, viz bionafta, nechtěl nás krmit zdraví ohrožujícími výrobky z GMO plodin, atd! Bacha na něj ;-), jinak trefné!R^

2 1
možnosti
JR

J10a57r17a 79R68a17n79k

18. 11. 2014 21:34

Na prvni otazku odpovim: stale vice lidem, i tem, kteri ho volili, podivejte se na fotografie:

http://sambergerova.blog.idnes.cz/c/435980/Vzkaz-z-Narodni-tridy-Vysocina-vola.html

2 3
možnosti
Foto

J79o16s68e96f 65K69o38u31b47a

18. 11. 2014 21:04

Miloš Zeman neměl být zvolen prezidentem, neboť to nebylo v plánu. Dokonalými kandidáty měli být pro-američtí koně, Karel  Schwarzenberg a Jan Švejnar. Mezi nimi se měl odehrát syntaktický americký model boje, kdy bez ohledu na to, kdo by vyhrál, každý by razil stejnou a předem nalinkovanou politiku podle zadání a notiček z americké ambasády.

Jenže když přijde politik, který není manipulovatelný, který si jde tvrdě za svým, rukavičky jdou dolů a začnou se používat metody diskreditace.

Nečas utrousil poznámku, která rozhodla o tom, že americká ambasáda vPraze ve spolupráci s Janečkovo protikorupčním fondem zahájila operaci na sestřelení Nečase z pozice premiéra skrze jeho přítelkyni Nagyovou, která rozhodně „čistá“ nebyla. Nečas totiž v Moskvě pronesl, že ruský Atomstrojexport má nejlepší předpoklady pro vítězství v tendru na dostavbu Temelína, a to zejména kvůli mohutným offsetovým pobídkám na ruské investice v Česku.

Američané chtějí dostavět Temelín a chtějí odsunout Zemana. Pravdoláskovci a mediální fronta chce také Zemana pryč. 

Zde vidíte co vše s lidmi dokáží TV a noviny. Za vším jsou peníze a noc. :-/

5 9
možnosti
JK

Pokud jsou za vším peníze - odkud jsou ty pro vás?!

2 4
možnosti
JP

Nepodsouvejte jakési spiknutí, jedinou příčinou odporu je Zeman sám. Jeho neskutečné řiťolezectví a poplivání zásadovosti v Číně, proruská politika a pár hulvátsko-buranských vystoupení probudilo z letargie i mnoho apolitických lidí, vidím i to i ve svém okolí.

5 4
možnosti
VH

Služební zákon připravila, projednala a nakonec odhlasovala koalice ČSSD, ANO, KDU-ČSL.  A hele, on v tom jede Kalousek!!! (Řekl to přece  prezident, a ten je víc než Bůh.)

   Až Babiš sníží schodek na nulu, můžeme se bavit o tom, že k něčemu je.  Má přece k dispozici 100 až 200 miliard úplatků, které zatrhne! (Kdy, vlastně?). Konec konců má k dispozici zvýšené sazby DPH. Byly zvýšeny pro pokrytí nákladů 2. pilíře. Teď, když se žádný nekoná, je to vejbyt. Pravda - ne moc, takových 25 ÷ 30 mld. Kam je Sobotka a Babišem ulili?

3 0
možnosti
Foto

J90i15ř37í 86K81i11n67d75l

18. 11. 2014 20:11

Paní Zemana nevolilo pět milionů občanů, podle statistiky.;-DRvRv

3 0
možnosti
Foto

Tolikrat zminovana demagogie ... tak bych ja osobne popsal vas clanek .. bohuzel

6 4
možnosti
JN

To je tak, když není výběr...

1 1
možnosti

O autorovi:

Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Věřím v Boha a vážím si moudrých a odvážných lidí.

----

No, nevypadá to tak.

8 4
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik