Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Bezvadně napsáno, bezvadně vystižena současná bída českých zaprodaných médií. Za článek R^R^

1 3
možnosti
JV

Kateřina Klasnová vystupovala, na rozdíl od jiných členů našeho parlamentu, velmi kvalifikovaně a předvedla, že i mladá žena může být dobrou političkou. Kan se na ní hrabou staré matadorky typu Miroslavy Němcové nebo Vlasty Parkanové.

Byla skvělá a ač se paní redaktorka Kroužková snažila sebevíc, zesměšňovala jenom sebe.

Myslím, že politická strana VV ještě o sobě dá vědět. Až se zbaví všech podrazáků, jako Peake, Škárka, Kočí, P. Dobeš a podobných, kteří se svým členstvím jen snažili dostat k moci.

5 2
možnosti
Foto

Naprosto přesně vystiženo.Ode mně máte karmu.Tím, že jsou zrušeny anonymní diskuze vám ani nikdo nebude nadávat, jako by to bylo dřív.Šmejdi se vždy schovávají a snaží se za nitky tahat zezadu a skrytě.;-)R^

2 5
možnosti
EJ

Kateřiny Klasnové jsem si všimla již dříve, její pohotové reakce, nemlácení prázdné slámy, mě přesvědčily, že do politiky patří. Škoda jen, že pod křídly VV.

6 4
možnosti
TH

To se jednalo o rozhovor na CT1? nebo kde?

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik