Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

prý v Sedlnici budou volit nového náčelníka dobrovolných hasičů , zdalipak se paní Bobošíková už přihlásila se svou kandidaturou, volby jako volby ne? hlavně když se kandiduje ;-D

2 0
možnosti
Foto

a u tyče by jí to sedlo;-D

0 0
možnosti
FS

;-D;-D;-D...a to je tak vše, co se k tomu dá říct

©Vladimír Volko

Díky, Vladimíre, lépe bych to nevyjádřil!

0 0
možnosti
JR

J66a75n 52R83á49ž

27. 10. 2013 18:01

Kam s ní? Neruda o podobném problému napsal povídku. Doporučuji přečíst!

1 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D...a to je tak vše, co se k tomu dá říct

2 0
možnosti
JL

Bobo vstane opět jak Fénix z popela, hned při příštích volbách.;-D

3 0
možnosti
ZK

Z67d66e28n80a 47K70o67č29í

27. 10. 2013 12:44

Ta paní si nedá nikdy pokoj. ;-DR^!!

1 0
možnosti

J17a40n 62Š39e78s32t95á27k

27. 10. 2013 12:02

"Její politická zkušenost ji zaručuje skutečně odbornost v politických otázkách a její vzdělání a bohatá praxe zaručuje skutečnou profesionalitu." Zdaleka nejen profesionalitu, ale absolutní setření rozdílu mezi komunisty a demokraty, protože jen paní Bobo se cítí jako ryba ve vodě ve všech systémech, ať totalitních, či demokratických - nebo aspoň rádobydemokratických;-D

3 0
možnosti

"Bobo" mně vůbec nechybí a jako moderátorka také zrovna nebyla nic moc. A váš vstup do politiky je také legrační, když ani pořádně nevíte, kam jste to vlezla. Já se v těch jejich stranách také nevyznám, ale to nevadí, ona brzy založí třetí:-)

8 0
možnosti
Foto

ale lidé s politickým přehledem jako autorka volí a v horším případě i kandidují.

A potom se divme.

4 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem nepoznal tak ulhaného,zlého,ješitného a svým způsobem hloupého člověka jako je Zeman!Svým jednáním

dostal tuhle zemi do krize,která nemá od roku 1948 obdoby.I ten Šlouf se nyní zdá být lidštější,než ten jeho již bývalý

přítel.Jen lidé podobného charakteru se ho ještě dnes mohou zastávat!Neuvěřitelné ale v historii lidstva to není poprvé,kdy se takoví lidé dostali k moci a našli podporu u velké části populace.Volby ale ukázaly,že Zemanovi bezohledné plány převzetí kompletní moci přes SPOZ,KSČ a části ČSSD mu voliči zatrhli.Něco podobného se přihodilo

jeho "protivníkovi"Klausovi(vypadá nyní na plakátech HV jako šašek),takže i když to jistě není konec popularity a politického života těchto pánů,je to alespoň začátek konce!

2 2
možnosti

M29í93l69a 24Š60u81l27a

27. 10. 2013 10:58

.. ode mě máte karmu, jako výraz souhlasu s tím, co jste od začátku až dokonce svého blogu napsala .. zvlášť ten konec, jenže JB nikdy nebude v nejvyšších patrech ČT, to by dřív peklo zamrzlo .. nebo si snad umíte představit, jak tam zametá s tou bandou rádoby objektivních komentátorů a moderítorů? .. představa je to krásná, jenže ta P+L s oranžovou katastrofou v zádech pořád příliš silná ..

.. a ještě poznámka k JB: politika jí evidentně nejde, jako novinářka byla profesionál .. tímto směrem by se měla zase vydat, byla by pro všechny větším přínosem ..

1 1
možnosti
Foto

Navrácení JB do bývalé profese je reálná asi tak,jako by byl návrat chirurga do nemocnice po návratu z vězení za

nelegální obchod s ukradenými orgány!Je úsměvné,jak za prohru Zemana a Klause najednou může banda "rádoby"objektivních komentátorů!Jsem jen zvědav,jestli tohle bude i náhled Zemana(u "bandity"Moravce).

5 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik