Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Volte Babiše. Lepší varianta není  R^

0 0
možnosti
LS

L13i59b83o83r 16S75y10n85e25k

22. 8. 2013 20:48

"Sodružko--------- v podstatě máte pravdu, ale kdo----- a kdy? "

0 0
možnosti

Kdo to za komunismu topil v miliónech ?

0 0
možnosti
Foto

No, že se rekreovali na Orlíku a měli tam i zvláštní vchod pro sloužící, aby je nemuseli ani potkat. Jejich ženy létali nakupovat do Paříže, v kantýnách nakupovali za pakatel, léčili je ve zvláštních zařízeních... Měli to jen jinak nastavený, ta elita za komančů.

2 0
možnosti
BM

Opět musím kroutit hlavou. V celé řadě článků jste adorovala pana Zemana,a nyní tvrdě odmítáte "staré tváře" našeho politického spektra. Radím Vám upřimně: Věnujte se raději něčemu čemu rozumíte....;-)

0 0
možnosti
Foto

Já, pokud vím, už dlouho prosazuji neparlamentní strany. Zeman udělal to, co bylo třeba a udělal to dobře, to se mu nedá upřít.  Zajímala jsem se o politiku docela dlouho, řekla bych co jsem rozum pobrala ( a nechci slyšet žádné napadání)takže tomu, myslím, rozumím jako málokdo, to buďte v klidu. Byla jsem dost aktivní v ODS. Jen holt ženský jsou poněkud všestannější, ony myslí jaksi šířeji, vite?:-)

3 1
možnosti
RK

Do třetice všeho dobrého...... totiž zlého. "Naši osvědčení politici, jejichž tváře už jsou natolik profláknuté a jejich hesla vyprázdněná se zase objevují na čelních místech kandidátek. Ale měli by se tam objevit jiní."   Klaus a Zeman;-D

1 1
možnosti
Foto

Zeman se vrátil a bude tam pět let, s tím už se musí počítat. Ale ten na kandidátce není, nebo ano?

1 0
možnosti
MT

První polovinu textu končíte myšlenkou, že staré politiky odtržené od reality je třeba nahradit jinými a navazujete doporučením SPOZ pro levicové voliče. To spolu souvisí? Vždyť to je přeci protimluv jak malovaný.

1 0
možnosti
Foto

Vy tvrdíte, že v SPOZ jsou ti, co tu straší už od revoluce pořád dokola?

2 0
možnosti
BK

Kapku si odporujete, madam. Dnes píšete: "Naši osvědčení politici, jejichž tváře už jsou natolik profláknuté a jejich hesla vyprázdněná se zase objevují na čelních místech kandidátek. Ale měli by se tam objevit jiní." A nedávno jste psala , že Klaus se musí vrátit do politiky...?

1 0
možnosti
MT

krucinál, byl jsem pomalejší:-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1297x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik