Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stejně jako většinu Moraváků, mě taky rozčiluje špatné hospodaření politiků s penězi daňových poplatníků. Stát vinou špatných politiků a úředníků tyto peníze marně a zbytečně rozhazuje a zadlužuje státní pokladnu. Najdou se i mnozí, kteří kradou.

Řešení současného zadlužení státu je vlastně velmi jednoduché :

-zrušit senát, úřad prezidenta, ústavní soud, europoslance 

-polovinu parlamentu a vlády propustit

-polovinu úředníků státu propustit

-zaříznout strop platu nebo důchodu od státu Kč 40.000,- bez vyjímky ! -zakázat všechny prebendy, odměny, zlaté padáky, pouze a jen 12 platů za rok -zákonem: důchod-nebo státní plat ?? .. vyber si, obojí nelze ! -zrušit výplaty výsluh bývalé esenbárně (stb, snb, vb, soudci, politruci, poslanci, armáda ..)  a všem bývalým členům komunistické strany -zákonem: odpovědnost za škodu způsobenou státu, ručit celým majetkemEU

0 0
možnosti

Proč je pro mne Vámi opěvovavná Jana Bobošíková nevolitelná?

1) Na pravolevé škále je obtížně zařaditelná, jestliže se paktuje s komunisty i s Václavem Klausem

2) Do Evropského parlamentu se dostala na populistických křídlech ředitele Novy Železného

3) Staví se proti existenci funkční Evropské unie. Nejde jí o její reformu

4) Je zcela netransparentní ohledně personálního zázemí

5) Chce být lídrem sjednocující se pravice a bere do svého společenství levičáky 6) Pozor! Ředitel ČT vyhazuje všechny redaktorky, které se v době televizní krize postavily proti Janě Bobošíkové. To klade otázku zda nejde o služebnictví ODS a služebnictví kmotrům, dnes jako před lety?!? :-)

1 0
možnosti

J70a72n 29R56á55ž

13. 9. 2013 19:33

Pro český mediální mainstream je extrémní vše, co není v souladu s filozofií "pravdy a lásky", čili nepoltické politiky, koretního se vyjadřování k palčivým problémům společnosti (to jest problémy neřešit, jen o nich opatrně kecat) a servilních postojů k neomarxistické EU.

Bohužel inteligentní nestranní komentátoři pomalu vymírají a jejich mladí náhradníci, kteří odvykli používat vlastní rozum a jen přejímají internetové zpravodajství, trpí komplexem "vševědoucnosti" ,neomylnosti a nedostatkem pokory před fakty. Z uvedeného pak z vyplývá jejich neskutečná arogance.

5 4
možnosti

Daleko lepší Babiš než Boboš.

3 1
možnosti

Skoro jsem vám dala karmu - beru vše, co jste napsala, je vidět, že to máte srovnané - ovšem ten poslední odstavec a Vít Bárta - to je snad nějaký omyl? Nevloudil se vám tam nějaký šotek :-)??

0 1
možnosti

Souhlasím s paní Faltisovou ve všem i v posledním odstavci. Vít Bárta byl odstraněn ODS a Topkou, podrazili ho Kočí se Škárkou a Tluchoř v tom měl také svoji roli. Bárta byl jediným ministrem, který sám z tohoto postu odstoupil a to o něčem svědčí. Nevolila jsem VV, ale od  ¨"honu na čarodějnice" sleduji stránky paní Klasnové.

2 1
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik