Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milióny z kampaní se mohli předem ušetřit. Výsledek je přece předem znám: z předčasných voleb vyjde rozvrácený parlament plný lidí, kteří politiku budou dělat bez jakéhokoli ideového ukotvení – prima platforma pro kšefty – s explicitní levicovou většinou.

0 0
možnosti
Foto

Spoléhat na osobní setkání s kandidáty, je velice ošidné. Upřímný stisk ruky, pevný pohled do očí, thymolínový úsměv a odpovědi na nejčastější otázky, to vše se dá nacvičit za jedno odpoledne, A slibů na předvolebních mítincích padá příliš mnoho, než aby se jim dalo věřit.

1 0
možnosti

S tím oslovováním to nebude až tak horké. Mě např. všechny ty kampaně tak akorát znechucují (ostatně jako každá reklama). Nejlíp udělají ty strany, které žádnou kampaň nemají. Vyberu, jak uznám za vhodné.

1 0
možnosti

Jsem zvědav komu naletíte tentokrát. Ale naletíte určitě.

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik