Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Včera jsem na Václaváku byl a žádné obličeje vyjadřující naletění tam nebyly, jen naštvání na taxikáře Ponerta za jeho nehorázný hluk od N. musea. A pro zajímavost chci uvést, že jsem byl na demonstraci na Václaváku i 21.srpna 1969 po generální stávce a těch zúčastněných tam tenkrát nebyla ani polovina z 17.11.2012. A to byla ještě jednota národa proti okupaci 90%. A tenkrát do nás LM i střílely a v ulicích byly i tanky. Ale 900 000 Pražáků sedělo doma. Takže mluvit o jednotě Čechů je úplně zbytečné.

0 0
možnosti

Taky nechápu, že protestujete proti koalici8-o

Byla jste u voleb? Pokud ano, asi nebyl váš hlas úspěšný, ale to je demokracie, nebo ne? Lidi prostě volili jak volili, nechcete přeci vyměnit voliče[>-]

A koho zastupuje KOVO, třeba dělníky v montovnách, jako je Škodovka, Hyundai...budete se divit, ale jsou tam lidé mezi dělníky, kteří mají gympl, stavební průmyslovku a  nemají praxi, takže žádné slušné místo nenajdou, musí jít pracovat. No a tímhle způsobem vyrůstají další nespokojení s vývojem v této zemi.

Když se kácí les, létají třísky....

2 0
možnosti

Přeji dobrý den.

Zaráží mě, že lidé protestují proti koalicím ČSSD a KSČM a již dávno v masovém měřítku neprotestovali proti politice ODS, TOP 09 a ostatních koaličních stran. Vždyť právě jejich  arogantní politika nahnala tolik voličů KSČM. Osobně jsem přesvědčen, že je jedno jaká politika se dělá (pravicová nebo levicová) pokud ji dělají poctiví a rozumní lidé.

9 3
možnosti
Foto

To si ovšem pouze myslíte.

0 3
možnosti

"Olga Sommerová a hosté z Prahy atp., a předávali obrazně řečeno onen štafetový kolík vedení revoluce"   Jo milá drahá, vám ta politická realita zdaleka tak nevadí, jako mně!!! Ale ty "VIP" osobnosti měli toto dělat před volbami! Teď se chovají jako ti bolševici, když se pokoušejí zvrátit výsledky demokratických voleb. - V 1989  nikdo nechtěl nikoho věšet! To mohlo napadnout jen hloupé fanfarony. Raději pomlčím které. Ale jejich "nejsme jako oni", byla jedna z přemnoha politických a lidských chyb, teď ho už uvedu, Václava Havla, kterých se dopustil a naši zem na generace poškodil. Ať se tu spustí lavina oprskávaček. A jeho milci to dobře vědí, jaká bude skutečnost za pět let, proto spěchají s tím přejmenováváním a sochami a jinými komediemi ohledně jeho osoby.

5 0
možnosti
Foto

Nikdy jsem v partaji nebyl, ale během "revoluce" jsem zažil kvílení kamaráda z volejbalu, který byl u VB a zoufal si asi takto: "Proč já blbec, Jirko, do tý partaje lez?". A já mu říkal "Vašku, tys chytal politický?". A o na to "Ne, zloděje". A já: "Tak proč by tě vyhazovali?". A měl jsem pravdu, vyhodili ho až o patnáct let později za něco zcela jiného.

Takže i já toho Václavu Havlovi dost vytýkám, ale ptám se: Kdo by ty zloděje tedy chytal, když ne "ty starý, komunistický policajti"?

2 1
možnosti
Foto

Já bych si pouze dovolil připodotknout, že žádná jednota nespokojených neexistuje. I když, postěžovat si samozřejmě mohu. Na věk, na bolesti v kolenou, na odcházející horní zuby (ty spodní jsem vyměnil za můstek už dávno), na to, že to "pitomý auto" žere tolik PHM i na to, že už to holt není jako ve dvaceti, i když to naštěstí stále, jakž takž funguje.

S mnohými bych se asi shodl, ale stěží bychom z toho udělali nějakou "jednotu".

4 1
možnosti
Foto

Osobně si myslím, že každá generace má v současnosti nějaký problém s touhle vládou a to je ten základ jednoty. Přinejmenším děti vidí zoufalé rodiče...:-(

1 4
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik