Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

To už je dost zaslepený fanatismus.Na oslavy je ještě moc brzy, Babiš místo řečí zatím nic nepředvedl.Nebude lepší počkat rok, dva a pak hodnotit?

3 2
možnosti
LC

Jó, pan Kalousek zná možnosti Finančně analytického odboru. Takže mě, ta hysterie, vůbec nepřekvapuje.

2 0
možnosti
Foto

a to jste sesmolila sama???

A bez namáčení???

2 3
možnosti
Foto

Paní Faltisová, vy si děláte srandu. Vy se snažíte vyprovokovat nějakou diskuzi, že.  Každý ví, že pan Babiš je podnikatel, který nikdy za svůj život nepodnikal ani jednu minutu.   Vyjmenujte mně jeden jediný podnik, který pan Babiš vybudoval. On patří mezi takzvané predátory. To jsou ti, co podvodem přebírají podniky, které vybudovali jiní. Z nich propouští zaměstnance a hlavně získává dotace z EU. Je největším příjemce dotací z EU u nás. Myslíte, že jako minstr financí bude dělat něco jiného ?

4 2
možnosti
JK

J69a52n 96K93v35a26p34i11l

31. 3. 2014 21:11

Napříč politickým spektrem-největší nepřítel pan Babiš, Najednou nevadí tuneláři,

kmotři, trafiky,astronomický dluh,Blanka,metro za dvojnásobek,dálnice......

Mám ještě pokračovat?Vadí člověk,který chce udělat pořádek,A že to chce udělat,dokazují ty zoufalé reakce potrefených.

4 7
možnosti
JM

Jste věřící? Věřte dál...

3 2
možnosti
TK

R^Karma.R^ Víte, že na blogu idnes převažuje, tedy v rubrice politika jistě, taková štvavá a pomlouvačná nálada. Na Babiše, na ANO, na EU. Většinou pomluvy nepodložené argumentem. Proto dík za váš příspěvek. R^

3 8
možnosti
MS

Hmmm.... Trochu dost nadšené ale pěkné.Denně můžeme slyšet a vidět největšího ze zlodějů an kritizuje konflikty zájmů.Jeho zadelka bude asi pěkně stažená. :-)[>-]

2 0
možnosti
JM

Babiš a bez podvodů? To nemyslíte vážně. Zkuste si zjistit něco o krachu Plzeňských mlýnů, CE WOOD, nebo o problémech v United Bakeries a Less and Forest. Za vším je soudruh Babiš.

6 0
možnosti
MS

Ani největší z kalousků nic neobjevil.A to je co říci.............:-)[>-]

3 1
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik