Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ty otázky, které nám kladete do úst jsou otázkami duše!! A jsou otázkami o duši toho, jehož duše by měla být chráněna zákonem (když se neochrání sama). Výtky k panu M. Zemanovi jsou pohříchu výtky morální (tedy v náboženském podání duše). To nevíte?

0 1
možnosti
Foto

Zřejmě jste ještě nepochopil duši. Řekla bych, že mluvíte spíše o egu. Zpočátku nás ego chrání, později ale ovládá. Je třeba dostat ego do srdce. Doporučuji p.Radulajovou. Ale pozor, práce!:-)

0 0
možnosti
Foto

Nehanobit, on to zvládne sám

7 1
možnosti

Přitom Zeman ani nectí nápis na hradním praporu "Pravda vítězí". Nelze se pak divit, že zhanobit dokáže sám sebe.

7 0
možnosti
Foto

Odpověď na otázku z názvu článku je - samozřejmě nehanobit!

Nejen prezidenta, ale nikoho! Kritizovat ano, kdykoli. Ale ne urážet, dehonestovat, ostouzet, zesměšňovat, atd. Nakonec i tady platí - když neexistují či dojdou argumenty, nastupuje jen a jen sprosťárna!

Jinak k článku:

1. odstavec podle mě vynikající! R^

2. odstavec bych ale považoval pouze za Váš osobní ničím nepodložený dojem o údajné rozdílnosti žen a mužů, a tedy za nepatřičné zevšeobecnění.

Někdy to tak může vypadat, ale jindy zase ne a každý člověk je jiný.

(Nakonec, i tady na blozích se v diskusích například pohybuje jedna paní, která jejími názory a způsobem komentování "jakoby panu Polickému z oka vypadla" (někdy si skoro myslím, že to je on), což Vaše kategorické tvrzení o tak velké rozdílnosti mužů a žen popírá. :-))

3 3
možnosti
Foto

Vycházím z učení hlavně mužů psychologů a druhý odstavec je skutečně moje úvaha. Je zajímavé, že v tomhle, tedy v té rozdílnosti mezi mužem a ženou, se shodují všichni. Dík za názor:-)

0 1
možnosti
Foto

Hanobení prezidenta by mělo být tvrdě trestáno. Tedy hanobení úřadu prezidenta.

A to zejména tehdy, když se toho dopouští osoba tento úřad zastávající.

5 2
možnosti
Foto

Hanobena může být pouze nějaká osoba a nikoli úřad.

Úřad může být nějakou osobou znevažován, což není jedno a totéž.

Pokud se domníváte, že prezident Zeman úřad prezidenta znevažuje, kritizujte ho za to! Tvrdě do něj! R^

Ale věcně a argumentačně! Nikoli dehonestací jeho osoby, kreslením karikatur lejn s jeho hlavou, šířením nejrůznějších lží a pomluv jeho osoby, veřejným štvaním, apod. Rv

2 3
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik