Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FP

Jen malou poznámku ................ Nevím, jak jste zde dlouho a jaký máte historický přehled o tomto blogu, ale prakticky žádný z blogerů, který začal nadávat na diskutéry nedopadl dobře. Je to to samé, jako když učitelka vynadá žákům, že jsou  blbci, že z jejího výkladu učiva nic nepochopili ................ asi tak. 

... a ještě jednu ............ kolik máte blogů kritických - pomlouvačných a v kolika něco chválite?

3 1
možnosti
Foto

Je rozdíl na něco nadávat (bezdůvodně) a kritizovat věcně demagogii.:-) Žákům bych nikdy nevynadala, vím, že by to byla moje chyba, buďte v klídku.:-P Pomluva je když.......RvMožná byste našel chválu, kdybyste fakt hledal. Třeba Lásce nebo koním, /ne koňům./V

0 1
možnosti
JM

A nevšimla jste si náhodou, že i ty vaše diskuzní příspěvky jsou silně demagogické? ;-)

6 2
možnosti
PP

A čo vy si predstavujete pod tým slovom DEMAGOGICKÉ (Kef) Mikula?

2 1
možnosti
Foto

Na dnešek já neklidný měl spánek - že psát nikdy nepřestane pan Hermánek, v to jsem pilně doufal. Ráno probudil se a málem si zoufal. Již deset je hodin! Počítač nahodím (kromě blogů na iDnes v něm již nic jiného nemám) - co se děje, barikáda stále němá!

Smutně si povzdychnu - aby nám nakonec nezpychnul náš pan bloger číslo jedna - no ten co tvrdí že jedna a jedna činí dohromady - ale to už všichni víme, taky že papíru již o tom popsal celé hromady. V nitru Vnitra obavy se hromadí - měl nás přece chválit místo toho nás však haní, a ani o tom neví! Ministr své znepokojení obtížně skrývá, nakonec však prohlásí - ech o dvou kůrkách je chleba skýva.

Celý národ čeká na našeho pana Hermánka ať všem jasně poví, co vlastně má znamenat tato zapeklitá ministrova hádanka.

Hradu Pán je spokojen: "i já bych ty tři vyhnal z téhle losovačky", říká si v duchu. "Krkem lézt mi již začínají, i tyhle jeho (jako že moje) rýmovačky. Dnešním dnem jej řadím k nejpřednějším ke zloduchům". DEMAGOGIE TO JE.

0 1
možnosti
Foto

Fakt hustý, máte básnické střevo a můj obdiv, paneR^;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik