Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Autorko,četl jsem již hodně nesmyslů,ale tady jste se vyřádila.

3 1
možnosti
HS

Salajka, typnul bych si vás na bývalého podplukovníka ČSLA.

0 0
možnosti
JP

J50o29s16e87f 62P64o14t76r

16. 12. 2012 14:27

Komunistické idee jsou vznešené idee nebo ne ?, kdo by nechtěl pracovat, podle toho jak se mu chce a dostávat za to plný plat!

Marxismus-leninismus, jehož je dnešní KSČS přímým dědicem, tvrdí, že je vědecká filosofie a jako vědecká nutně musí být správná. Jenže během doby se zjistily nové vědecké skutečnosti které negují základy marx-leninismu (jde o věčnost hmoty a její vývoj, Velký třesk ), marxismus-leninismus neopravil své teorie, ale vědecké zjištění falšuje.

Druhá věc je, že není kompatibilní s lidským vědomím. Jeho instalace v Rusku si vyžádala na 20 milionů obětí, při jeho demontáži v 80. letech se pro tuto ideu neobětoval ani jeden člověk. Při budování socialismu, teoretici s touto nekompabilitou  počítali a zavedli vzláštní druh demokracie - diktaturu proletariátu - s tou nás terorizovali až do konce r. 1989, cenzura, STB, zadrátované hranice ....

Z těcho důvodů komunistické idee jsou tmářské a zpátečnické, ať zástupci KSČM vykonávají jiné funkce, ale ať nemají vliv na výchovu dětí směrem k totalitě

3 2
možnosti
PK

Já bych si také představoval na takovou funkci jiného borce (borkyni?), ale ona teoreticky do osnov a vyučování "kecat" nemůže. To není ministerstvo. Pak jsem tu četl, že chce prý rušit osmiletá gymnazia. Jinde jsem už psal, že na to je různý názor i u "pravičáků". Někdo je pro - elitní zápřah od 10 let, druzí říkají - oslabuje to příliš základní školu, elitáři vyrůstají příliš brzy a pak neumějí jednat s prostým lidem atd.

1 0
možnosti
KS

O demagogii mám jiné představy.Za minulého režimu jsem nemohl pracovat v řídící pozici poněvadž jsem neměl vhodný kádrový profil.Nyní nemůže dle studentů a paní Faltisové vykonávat určitou funkci jistá paní Baborová,která také nebyla prokádrována.Já jsem za minulého rtežimu ani nedostal možnost ukázat zda na tu vyšší pozici mám.Ona paní Baborová také zatím nic nemohla předvést a také je jí možnost předvést se odpírána.Co se vlastně změnilo k lepšímu za posledních 23 let?Snad jen to,že paní Faltisová může svobodně hlásat anarchii a nic se jí nestane.

3 3
možnosti
JK

Dvě připomínky:

1. Jak už řekl Masaryk po vzniku ČSR: Tak demokracii bychom už měli, teď ještě někde sehnat ty demokraty.

2. Komunisté nyní tak politicky profitují ne proto, že by byli tak dobří, ale proto, že my všichni jiní než oni jsme špatní.

4 0
možnosti
PK

Paní Faltisová, dejte paní Baborové 100 dní hájení a pak se vyjádřete. KSČM zatím nebyla postavena mimo zákon, kdyby její činnost dnes posuzoval z mauzolea na Vítkově Kléma, tak by ji vyhodnotil jako zcela oportunistickou (takovou sociální demokracii 2) a hlasoval by pro její okamžité vyloučení z Internacionály.

3 2
možnosti
PP

No tato vlada nema taky duveru tak 80% lidi a odstupuje. Volby byli demokraticke a ani zblbli dedi ze skol stim nic neudelaji. No baba a dedek se jiz premluvit nedaji.

4 4
možnosti
RH

ovšem nikdo nezpochybňuje právo lidí protestovat proti vládě.

0 0
možnosti
Foto

Demokracie nám není dána tím, že se nazeme demokraty a začneme osočovat, pomlouvat a plivat na druhé. Demokracie je především odpovědnost a ochota respektovat výsledky voleb. Tomu se bude muset učit zejména mladá generace, když už jejich rodiče, jejichž neukojené papalášské ambice nebyly naplněny, to neumí, a ženou je do nesmyslných a směšných protestů. Proti čemu vlastně protestujete ? Proti výsledkům svobodných voleb ? Jak demokratické !!Rv

5 7
možnosti