Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Demagog není pan Zimola.Toto označení se hodí na Vás.Pokud svobodné volby proběhly podle Vašeho přání,je to v pořádku.Pokud se Vám to nelíbí,je vše špatně.Mnoho těchto zpochybňovačů k volbám nešlo,ale protože s výsledkem nejsou spokojeni tak nadávají na poměry jako mnozí dříve u piva.Pokud je pro Vás výsledek voleb demagogie,je to na pováženou.

0 0
možnosti
ZK

Z86d49e68n78a 98K25o57č10í

1. 1. 2013 17:45

Paní, kdybyste chodila do práce, tak byste věděla, kdy máte držet pusu, kdy můžete mluvit a kdy by jste měla podat trestní oznámení, 

Tak nevíte nic,blogujete a zbytečně otravujete.!!!!

8 5
možnosti
Foto

Jestli vás to otravuje, tak to nečtěte.Jakpak bych se v práci dověděla, kdy mám držet pusu?To by mi tam někdo řek?;-D;-D;-D a trestní oznámení - na co?Na to, že je Zimola hluchej nebo dělá, že nerozumí;-D;-D To bych musela nahlásit i vás, paní Kočí

6 5
možnosti
VB

Je zajímavé, že nikdo neprotestoval, když byla paní Krejsová, nedávná členka KSČM, radní pro školství v JK v minulém období. Nebo že nikdo neprotestuje, když místa ředitelů škol jsou osazována podle stranického klíče.

Antikomunismus bude téma příštích voleb, protože jiná témata mnohé politické strany nemají, proto je akce studentů vlastně zahájením volební kampaně.

Jen poznámka - mluví se o tom, že studenti protestují... Ale tak to není - jen někteří studenti protestují. Stejně by se mohlo psát, že "Češi protestovali 17.11. proti vládě..". Už tento jazyk je demagogie.

7 3
možnosti
Foto

Jistěže je to demagogie. Neprotestují jen studenti, teď už to vzali občané.A máte pravdu, že je to zahájení volební kampaně v tom smyslu, ukázat, že je víc lidí, kterým se stávající situace nelíbí a že je třeba jít příště volit.

4 2
možnosti
RK

Máte pravdu. Nechápu ale proč tak vehementně podporujete Bobošíkovou, která o KSČ jako o demokratické straně hovoří již léta. Pak je i ona demagogem. No, ona jím je, stejně tak jako Zimola. S tím problém nemám. Nepřipadáte si trochu trapně?

7 1
možnosti
Foto

Možná jste slyšel víc než já, ale JB neříká, že KSČM je demokratická strana, ale demokraticky zvolená a to je rozdíl. Jinak se orientuje na skutečné problémy v naší zemi a ne na ty žabomyší války. Ona má zkušenosti na politiku, pokud je řemeslem, jak říká Zeman, tak ona má výuční list, podle mne.[>-]

1 8
možnosti
Foto

Proti výsledku svobodných, demokratických voleb, může protestovat jen totalitní hlupák nebo ignorant.

12 10
možnosti
PN

Jj, už je to tady... ;-(

4 6
možnosti
PN

Napsala jste to dobře. A za chvíli to tady od zastydlých komančů, oanžových soudruhů a vůbec plebsu této země schytáte... :-)

10 10
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik