Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Samotný zločin sám o sobě je to, že vůbec povolil zrušit zdravotnické poplatky. Na to doplatíme úplně všichni. Za pár let bude zdravotnictví znovu a v krizi a poplatky se budou muset znovu zavést. Stamilony, které dá do zdravotnictví, jsou doslova vyhozené. Žádný hospodář by něco takového nikdy neudělal. Tyto peníze mohly být využity na zvýšení důchodů, platů učitelů...

1 1
možnosti

Z18d87e56n38a 59K46o56č61í

28. 7. 2014 11:30

Na jednu stranu říkáte, že peníze na zdravotnictví jsou vyhozené do větru a na druhou stranu tvrdíte, že je potřeba posílit příjmy ve zdravotnictví. Nejste náhodou nějaký rozpolcený ;-D?

0 1
možnosti

Je škoda, že nesouhlasí s velmi rozumným Kalouskovým návrhem snižovat schodek o pouhého půl procenta. Díky konjunktuře získá zadarmo asi 25 miliard navíc. Dobrý hospodář v konjunktuře splácí dluhy a šetří si na zlé časy.

1 1
možnosti

Z39d64e31n85a 86K65o94č53í

28. 7. 2014 11:30

A vy víte jaký je vývoj hospodaření ;-)?

0 1
možnosti

Zvýšením minimální mzdy se mu samozřejmě zvýší výdaje. Zvýší se také i nezaměstnanost, takže se mu sníží příjmy a zvýší výdaje na nezaměstnanost. Těch 14 milionů si vymyslel, naopak získal by kolem devíti miliard. Nesnížením daní nejenže souhlasí s porušováním pravidel ve sněmovně, ba naopak, odmítá jakoukoli diskusi!!!! To by mělo být varující!!! Katastrofální ekonom!! Chemik sice škrtal, ale tohle je příliš...

1 1
možnosti

Z21d45e90n93a 82K86o35č27í

28. 7. 2014 11:34

Podnikání, které je postaveno jen na minimální mzdě, nemá žádnou perspektivu.;-)

0 1
možnosti

Babiš je proti zlevnění benzínu a lidé mu za to ještě tleskají. Prý nebude na důchody. Přitom renomovaní ekonomové spočítali, že na snížení daní vydělá kolem devíti miliard. Sobotka kdysi mluvil, že tehdejší vláda se nechce na ničem domluvit. Tato vláda je úplně stejná.Násilím, bez ohledu na porušování všech pravidel sněmovny, prohlasovali své zákony. Hamáček dokonce nesvolal poslance a bez nich si prohlasovali svůj zákon. Pak Hamáček řekl, že šlo jen o legraci /!!!/. Kdysi ČSSD byla pro snížení daní u benzínu. Od dob Babiše najednou ČSSD otočila. Tak jako dříve vládnul Kalousek, dnes vládne jiný ministr financí. Neustálé zvyšování daní, kladení překážek drobným živnostníkům, nepodpora našich zemědělců... O velmi průhledném střetu, respektive střetech /!!/ zájmů ani nemluvě. Babiš sám říká, že kašle /!!/ na nějaká pravidla. Nejraději by zakázal rozpravy a diskuse. Demokracie sem, demokracie tam. Už před volbami jsem psal, že to bude komedie. Spletl jsem se, jde o tragedii, kdy demokracie dostává jednu facku za druhou. A to je teprve začátek! Tím je Babiš opravdu vyjímečný!!!!!!!

2 2
možnosti

Paní Faltisová, to snad nemyslíte vážně? Copak Vás nenapadlo, že i Babiš, stejně jako všichni ostatní, má svého imagemakera, který mu tohle poradil, protože to většina chce slyšet?  Měl by svému imagemakerovi zvýšit plat, protože jeho rady dopadly na úrodnou půdu. :-/

Navíc je otázkou z čeho je znechucen, protože podle všeho na naftu, kterou jeho Agrofert používá je uvalena nižší spotřební daň a v případě snížení daně na ostatní pohonné hmoty, by ta jím obchodovaná měla konkurenci.

4 2
možnosti

Panebože, ty to vidíš !!! A nic s tím neuděláš...

5 2
možnosti
Foto

Považuji se za normálního, ale panu Babišovi rozhodně palce nedržím. Takže autorko mluvte laskavě o držení palců jen v jednotném čísle.

6 3
možnosti
Foto

Já panu Babišovi také držím palce, fandím mu.

0 0
možnosti

Neumím posoudit. Neviděl jsem zatím ještě ani jeden díl toho Ulice.

3 0
možnosti

A59n12n97a 65Č71e25r63n92á

27. 7. 2014 15:55

Je výjimečný svou bezskrupulózností. :-/

„Celý proces přijímání zákona o církevních restitucích byl netransparentní a vůči občanům, kteří s událostmi po roce 1948 nemají nic společného, také nespravedlivý,“ řekl soudruh Babiš, viz 3 dny stará iDnes.

Ale aby to tedy za komunisty zaplatil, soudruh Babiš, který má s událostmi po roce 1948 velmi mnoho společného, když je členem zločinné a odsouzeníhodné KSČ dle zákona, to ne... Rv

8 4
možnosti
Foto

Tak hlavně že mistr Kalousek a spol. to jsou příklady charakterů které je třeba následovat ;-D

5 6
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik