Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

P49e95t88r 69S15k19á91c86e48l

28. 8. 2013 23:58

Bylo by také dobré jim pravdu sdělovat na Facebooku pana Moravce:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10150367718369959&id=15450844958&comment_id=18938861

Nikdo nechce se dívat na stejné tváře nadutých politiků, kteří nás dovedli tam, kde jsme. Pokud v ČT chtějí změnu, musí se sami změnit a to velmi rychle.R^

0 0
možnosti
JH

J22a70n 55H82l89e22d23í56k

23. 8. 2013 15:02

nežijete v Lipsku, ale v Praze, nestranné informace se filtrují partajníky, kteří jsou navázáni na finanční zdroje, obvyklý obraz z totalitních nebo banánových státečků. Duševní úroveň prozrazují slovní projevy vulgárních komunistů, jejichž slávu zahájil Klement Gottwald ve sněmovně slovy, ano do Moskvy se jezdíme naučit, jak vám demokratům zakroutíme krkem. V tom trendu pokračuje děda Zavadil a podivný prý lékař Rath, který zaměnil doktorskou koženou kabelu za lepenkovou škatuli s bankovkami.

2 1
možnosti
AF

Vážená autorko, píšete, že se ukazují stále stejní "politici" - ano. Uvědomte si, že jsou to "lidi",kteří na stranických kandidátkách budou zase na předních, tedy automaticky volitelných místech (pokud se konečně lidi nedohodnou a nevykroužkujou je, jako kdysi Íčko). Dále cosi píšete o obnově demokracie. Podle mého v Čechách dosud demokracie nebyla, není tedy co obnovovat. Pokud si tedy demokracii představuje tak, že bude krást a nic se mu nestane a jiný, protože mu stát není ochoten dát placenou práci, dře na tuto republiku zadarmo, tak tedy pryč s takovou demokracií.

0 2
možnosti
Foto

R73a93d37e39k 58H40a98m44p69l

23. 8. 2013 14:42

Ach jo, to je zase názor...

0 0
možnosti
JJ

Ceska televize je jedno velke Ponrepo. Hlavne nezkouset nic nového a pridelavat si tak praci, nejak to funguje tak at nam nam ta havaj co nejdele vydrzi.

6 0
možnosti
JR

J24a90n 32R48á76ž

23. 8. 2013 12:49

Autorka se ptá:"Kdy už konečně přestanou redaktoři postávat před různými domy a informovat o tom, kdo tam má přijet a jestli už přijel a jak se tvářil a co řekl, když přijel a co říkal, když zase odjížděl, případně co měl na sobě, k obědu a co přivezl jako dárek".

Tomuto stylu  se není proč divit, vždyť oni nic jiného neumí, protože je to nikdo neučil a obávám se, že  by ani vedení nepovolilo.

A představte si situaci, kdy mladá redaktorka, která toho ví o životě  málo a o politice už vůbec nic, zastaví na ulici někoho, kdo je natolik sebevědomý, že dá jasně najevo, že na  stupidní otázky odpovídat nebude. Víme co nastane: Tento moment televizní cenzor/editor vystřihne a divák uvidí opět jen "standardky" kde na hloupou otázku uslyší divák stejně hloupu, nic neříkající odpověď Tedy rozhovor přesně podle předpisu scénáře, co má divák slyšet.

Vždyť i takové "eso" jako VM neumí komunikovat s nikým jiným, než jsou polititičtí a intelektuálně elitářští dinosauři o kterých ví předem jaké názory mají a jak budou reagovat na jeho styl moderování a jakmile se  náhodou  objeví někdo, pro něj nečitelný, tak se chová jak slon v porcelánu. A tak už i při prémiových diskuzních pořadech ČT,  průměrně inteligentní divák, zajímající se aktivně  o společensko-politické dění, nudou usíná.

P.S. Okamuru rád nemám, ale  bavím se představou, že by  VM s ním nebo jiným "nekorektně" se vyjadřujícícm politikem debatoval podle stejného scénáře,  jako debatuje  s prototypy současné české politické "elity" Němcovou, Sobotkou, Haškem nebo Markem Bendou.

A smíchem až slzím při představě,jak by   v debatě o vývoji EU, další "eso" ČT Drtinová, svým pavlačovým stylem vedení debaty zvládla někoho jako je Nigel Farage

5 2
možnosti
Foto

J27i53ř41í 80N23ě21m77e11c

23. 8. 2013 13:55

Tak třeba Nigela Farage, by z oněch veleúspěšných redaktorů České televize nedokázal ukočírovat ani jeden. A je skutečně škoda, že do televize nejsou připuštěni lidé, kteří mají co říct.

Vykladači toho, co a jak si máme a smíme myslet, by na ně doslova civěli s otevřenou pusou. ;-D;-D;-D

6 0
možnosti
JL

Verte pani, ta nase televize neni tak samostatna, jak si muzeme myslet. Vsichni komentatori a hlavne ti politicti, jsou pozorovani RADOU Ct. Ta je dosazovana stranami. A tak se nedivte, kdyz vidite ty same tvare. Take z druheho konce. Videl jsem "interview" pani Drtinove s panem Okamurou. Protoze jsem videl ve svem zivote mnoho takovych pohovoru redaktoru s ruznymi lidmi, a to i v cizine, posuzoval jsem tuto rozmluvu jako neco strasneho. Vycemene to byl vyslech jako u soudu, kdy pan Okamura byl jen nucen svoji odpoved na otazky pani Drtinove odpovidat jen 'Ano' nebo 'Ne'. To narazim na kulturu redaktoru v CT k lidem jinym, nez tem "vyvolenym". Potom se nedivte te nasi politicke kulture. A pan Vaclav Moravec? Trosku lepsi nez ostatni, ale ne moc. Citim ten tlak na nej presne takovy, jaky je na ostatni. Presne z te RADY, ktera hybe z nasi CT.

2 0
možnosti
Foto

Drtinová a spol. očekávají, že hosté budou zásadně odpovídat slovy: "Ano, máte pravdu, paní redaktorko." - "Ne, nemám pravdu, paní redaktorko." ;-D ;-)

1 0
možnosti
RK

V ČR je 83 politických stran a 44 politických hnutí. (pochopitelně některé skoro nefungují, nebo mají dokonce pozastavenou činnost)  Je naprosto logické, že ČT (ale i ostatní televize) dávají prostor především těm, kteří tuto zem ovládali v nedaleké minulosti, nebo ovládají teď. Okamura dostal prostor když se dostal do senátu, nebo když ohlásil touhu zúčastnit se prezidentské volby. Proč by tam měl být teď? Co by nám hodlal říct? Pro začátek by stačilo aby chodil do diskuse pod svůj vlastní blog.

2 0
možnosti
JL

Vite pane Klaudo, pan Okamura, jako senator, ma rozvrh diskuzi s volici prakticky 4x do tydne. Snad jen nyni v prazdninovem obdobi, ma trochu oddechoveho casu pro sebe. Zucastnil jsem se takoveho setkani v Lipove u Slavicina. Diskuze vecna a na telo. Jestli mate zajem, jeho rozpis besed je na jeho Facebooku. Nyni je vedouci hnuti USVIT. To muze byt i duvod jej videt i v televizi. Doufejme!!

2 1
možnosti
MM

Respektuji Vaše názory i když s nimi nesouhlasím, čemu ovšem nerozumím je ten oslí můstek: "OF nebyla strana, ale hnutí...OVM se těmto debatám neblíží ani omylem".

0 0
možnosti
JR

J49a29n 59R68á45ž

23. 8. 2013 12:54

Tento nelogický výrok, zřejmě zavinila nepozornost při editování článku. Něco vypadlo a něco, co tam nepatří, zůstalo. To se stává.

1 0
možnosti
MK

Copak? Bobo tam nebyla? :-)

0 0
možnosti