Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J13i58ř50í 48R41o72d

16. 9. 2013 15:37

Paní autorko, píšete ve svém profilu, že si vážíte schopných a moudrých lidí. Obecný začátek Vašeho blogu se mi líbil, ale jeho konec nikoliv. Vy si moudrých lidí asi nevážíte:-(

2 0
možnosti
JZ

Až na poslední odstavec to celkem jde. :-) A já dokonce dal Jiřině karmu.

1 0
možnosti
JK

J74a55n 43K79o11t22t86a97s

16. 9. 2013 12:32

Až na ten přehnaný pesimismus z dob před rokem sametového podvodu v 1989 by to bylo dobrý. Zapomněla jste totiž připomenout - a to vy určitě už pamatovat nebudete - že po válce, za dvouletky a první pětiletky lidé opravdu vyhrnovali rukávy a šli do rachoty zvesela. Zapomněla jste také, že se sice kdysi zveličoval význam dělníka a dělnické třídy, horníka, textilačky, hutníka, železničáře - ale zasloužili si to. Bez jejich dřiny a entuziazmu tenkrát by totiž nebylo v této zemi dnes co ukrást. A kde se tito tvůrci výroby a zboží poděli dnes? Už nejsou? Všechno se dělá jaksi samo? Kdy se objevil šot v TV Nova o pracujícím těchto procesí? Jsou tam jen politici, šoubyznys, herci, VIP, lobbisté, modelky a tváře příbuzných známých tváří. Hudební "skladatelé" popmusic si dovolí sdělit národu, že z jejich "dílny" vycházejí tyto a tyto "produkty". Kadeřník se přejmenoval na vlasového mága. Nu a třeba horník s podlomeným zdravím odchází do důchodu až ve 62 letech s vykašláváním posledních zbytků plic a s přídomkem - zavinil sis to sám nedodržováním hygienických předpisů.

Žijeme v době, kdy skutečnost se pouze odráží od pokřiveného zrcadla. Měli bychom se tak i cítit. :-(

0 3
možnosti
JK

J11a59n 70K43o33t57t48a81s

16. 9. 2013 12:39

opravuji: ...těchto profesí...:-)

0 0
možnosti
ZK

Z26d20e32n54a 18K33o18č77í

16. 9. 2013 11:15

Tak jsem na rozpacích, jestli vlastně víte, co  vlastně sama píšete. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Nebuďte, pani Kočí, nemusíte to známkovat;-D

0 1
možnosti
ZD

odepsal jsem Vám Jiřinko dole na odpovědi...názor Vám neberu ...ale i já mám svůj názor na ...třeba Váš názor...ale o toto není demokracie....demokracie musí být přísnější s mantinely jak za bývalého režimu...člověk má mít volnost ... ale zákony a pravidla se musí dodržovat přísněji...jak dříve ...protože pokud chcete demokracii...neměl by Vás nikdo okrást...nikdo podvést...a politik jít příkladem...zde není demokracie...zde je opravdu Kocourkov...a jestli chcete tvrdit...jak to tu šlape ...když všude to jde nahoru...ale mistále máme recesi...atd...měbýt 20...tak tu nejsem ani minutu...držte se Jiřinko...;-);-)

0 0
možnosti
Foto

Podle mne jde spíš o to, že tu máme demokracii, ale nemáme žádné opravdové demokraty. A jak píše pan Těšínský, demokracii si nemůžeme zvolit, ta musí být v každém z nás tak nějak uvnitř, jako přesvědčení a ne nařízení!

1 1
možnosti
LS

Paní Faltisová, dlouhodobě máme odlišné názory, ale již jednou jsem s vámi v diskusi souhlasil a celou první část dnešního blogu jsem si říkal, že máte slušně nášlápnuto získat ode mne karmu. Ten záměr ale zhatila druhá polovina blogu.

Předně, pokud si myslíte, že mladí volili pana knížete proto, že někdo udělal placku s jeho obličejem a čírem, tak je, dle mého názoru, silně podceňujete. 

A pokud považujete pana Klause a pana Zemana DÍKY opoziční smlouvě za demokraty, tak mám pocit, že něčí chápání skutečnosti je špatně - buď moje nebo vaše. Nevím co je demokratického na tom, podepsat někomu papír, že proti němu nevystoupím, nebudu mu překážet, jen když mi dá vlivné fleky ve státních podnicích a úřadech. Ti dva pánové si tady rozdělili (rozprodali, rozkradli) náš stát, položili základy zdejšího marasmu, protože řekli lidem jasně "nám je jedno co si myslíte, vaši hru na demokracii hrát nebudeme, my si budeme dělat co chceme sami."

0 1
možnosti
Foto

A jsme u toho. Jde o to, jak se na to díváte. Demokrat dá prostor i jinému názoru. Nesnaží se konkurenta zlikvidovat!!! Při první neshodě položit vládu a nenechat dojít k tomu, aby se ukázalo samo, co je špatné a co kam vede:-)

1 0
možnosti
BT

demokracii si nelze zvolit ve volbách tu musíte mít v sobě, vy, já, všichni a také ji důsledně dodržovat,

0 0
možnosti
Foto

PřesněR^R^pane Těšínský. Já se považuji za demokrata, neosočuji ze lži toho, kdo má jiný názor, například:-)

0 0
možnosti
PR

P20a75v83e71l 90R43y89s

16. 9. 2013 9:13

Nezlobte se autorko, ale váš blog je doslova slovní průjem, kromě základní pravdy obsahuje i mnoho zmíněné demagogie a polopravdy.

Pokud takto hovoříte i doma s dcerou, tak jste to vy, kdo nasměroval dceru volit komunisty. Dělá to vám natruc, i když jí je 31 let.

3 0
možnosti
Foto

No, možná se budete divit, ale dá na mě víc než na babičku:-). Ona ví, že jsem demokrat. Já připustím jiný názor. To není lež, co píšu, to je jen a jen jiný názor a jiná zkušenost.:-/

0 0
možnosti
PR

P13a59v12e41l 52R53y84s

16. 9. 2013 8:57

Obávám se, že ať budete volit koho chcete, budete volit demagogii. Programy, se kterými strany vyšly ven ničím jiným nejsou.

Dorazila mne minulý týden svým "levicovým" programem ODS, o které jsem jako volič nakonec přece jen uvažoval.

4 0
možnosti
Foto

Nu, to máte pravdu. Ty zavedené strany rozhodně mají programy založené na demagogii.:-/

0 0
možnosti
Foto

ano, ano, zase je to tady, arcilotr Kalousek.

Ten snad může i za letošní neúrodu švestek

2 0
možnosti
PR

P26a80v39e47l 88R15y53s

16. 9. 2013 8:59

R^

Zase berte, že bylo hodně meruňek a rajčat, tak mu ty švestky odpusťte.;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik