Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když je článek "kvalitní" a/nebo razantní, jsou obvykle podobně "kvalitní" a/nebo razantní i následné komentáře.

Každý, kdo nese svoju kůži na trh a cosi veřejně publikuje, musí počítat i s negativními reakcemi.

1 0
možnosti
BM

Nezlobte se, ale nějak se ve Vás nevyznám. Píšete proti komunistům (což je chválihodné), ale též proti jejich odpůrcům.. Moc tak Vaší dceři nedivím, jestli s Vámi probírá politickou situaci, tak musí být pořádně zmatená.......

3 0
možnosti
LS

Víte ... s tím "jiný názor" a "lež" je to složité. Jiný názor může být na počasí, na kvalitu trénérů či fotbalových klubů, hráčů atp ... ale těžko na to, jestli se něco stalo, jestli někdo něco vlastní nebo jestli někde něco visí. Další drobností může být "lež z neznalosti" nebo "lež v dobré víře", když například obdržím (neověřenou/nepravdivou) informaci a tu dále reprodukuji. Někteří lidé rychleji mluví/píší než myslí a prověřují získané informace. Bohužel je jich celá řada mezi našimi politiky (včetně těch úplně nejvyšších) a to je špatně. Právě tito lidé by nám měli jít příkladem.

Co prohlásil pan Gazdík (a kdy a kde) netuším, tak se ho nebudu ani zastávat ani se nad tím pohoršovat.

2 0
možnosti
Foto

... a zase tek Kalousek, přes to vlak opravdu nejede.

3 0
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik