Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Až na to, že v 80% má M.Kalousek naprostou pravdu, je to totiž pan politik a vidí dál než na špičku vlastního nosu. Dění v ČR analyzuje vždy politicky velmi fundovaně a to tak, že mu tady není rovno.

2 0
možnosti
VH

Opravdu má pan Kalousek "nevyvážený prostor" v ČT?  Doložte to. Kolik minut měli v posledním měsíci (případně alespoň dvou týdnech) v ČT k dispozici: politici ČSSD, ANO, ODS, TOP 09, Demokraté Tomia Okamury a další.  Jsem zvědav, jaká vám vyjde nevyváženost.

  Pokud tyto údaje nemáte, pak laskavě nežvaňte.

3 2
možnosti
Foto

Líbí/nelíbí- bezesporu velký politik.Také umí vyjednávat, analyzovat, předvídat.I se poučit.Např.i z toho, jak se snažil udržet u moci spojením KDU s komunisty. Nevyšlo- nevadí, našel jinou cestu. Politiku ovládá, rétoriku dtto, včetně osvědčené ,,metody gramofonové desky". Potřebuje opravdu silného protivníka. Z logiky věcí;-)

2 1
možnosti
Foto

kdyby hloupost nadnášela...tak máte kšeft jako první český satelit...;-D Běžně se invektivám vyhýbám, ale někdy se to fakt nedá;-)

5 4
možnosti
MM

Kdysi jsem Vás ocenil, že jste dokázala vychovat tři děti. Dnes musím konstatovat, že jsem šťastný, že jsem mezi ně nepatřil.

1 4
možnosti
PK

P62a93v15e58l 72K11u86l40a

5. 11. 2013 17:02

Vy jste primo ukazkovy vzor jednoducheho cloveka, tak je mi zahadou, kde v sobe berete tu odvahu, mluvit tak o jinych

7 3
možnosti
MS

"Ale my jsme ti blbci, kteří nevidí, že máme nejnižší míru chudoby, nejnižší úroky platíme bankám a máme nejnižší nezaměstnanost."

 

No vidíte, jak jste se sama pěkně ocejchovala. :-P

0 2
možnosti
Foto

Paní autorko, mimo jiné jste napsala: "On sice nemá co říct a přes to pořád mluví do médií." Podle mne vy také nemáte co říct a stále píšete do medií. Ale máte na to právo a to je dobře. Proto prosím neupírejte toto právo jiným To už jsme tady měli.

A ještě dotaz: Jak byste si představovavala VYVÁŽENÝ prostor pro Miroslava Kalouska v mediích?

7 1
možnosti
PK

Jiřinka by vždycka chodila do televize s ním a vyvažovala ho:-)

6 2
možnosti
PK

Psát o zhrzenosti a pak napsat tenhle uplakaný žvast ,to je síla;-D8-o

6 2
možnosti
  • Počet článků 212
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1304x
Žena s velkým množstvím zkušeností, která vychovala tři děti a žila dlouhodobě s dvěma partnery(postupně samozřejmě).Mám studium psychologie jako koníčka. Vážím si moudrých a odvážných lidí. "V Boha nevěřím, já vím že je!! citát. Junga, se který se ztotožňuji. Dobro a zlo je jen úhel pohledu.

Seznam rubrik