Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Zuzana Hejná

5. 5. 2009 14:58
ale

obchvat Lysé budeme řešit taky zákonem?

0 0
možnosti
RJ

RaymondJachtaLuxusní

5. 5. 2009 10:30
Suchdolákům

by se za trest měla zrušit MHD;-€

0 0
možnosti
PK

dolch

5. 5. 2009 9:16
Polit blogy jsou fakt pěkné

Ale k věci. Tunel blanka je úplně na ..., však víte na co. Pokud jsou Holešovice a přilehlé oblasti přecpané, je to proto, že polovina řidičů tam vůbec nepotřebuje jet, ale nemají kudy to objet. Nepotřebujeme nové tunely, které do města přivedou ještě víc aut. Co tam s nima? Potřebujeme obchvat, a jak Stará Kára podotkl - ten, co se zatím staví, nemá s dálnicí nic společného. Na rozdíl od něj si ale myslím, že potřebujeme opravdu dálniční obchvat - kruh kolem Prahy, kde bude po celé jeho délce povolená rychlost 130 km/h. Jinak je to úplně k ničemu. Myslím, že Praha v tomto směru patří k nejzaostalejším městům (nad milion obyvatel) v Evropě.

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 5. 2009 7:27
áááááá pan Fajmon se probudil

a začal rozdávat hraběcí rady !

A co dělal on a jeho spolustraníci dosud ? Na jaké důležité akce peníze vyhazovali?  Jednou to byly ekologické dárky, nová vojenská technika,  prodej pozemků kolem Prahy kamarádíčkům, nabubření státní administrativy, nová autíčka pro policajty, sumity o ničem, snahy o pražskou olympiádu, nejrůznější státní komise o ničem a na nic, vyhlášené operační programy pro předem vybrané příjemce  ..... už si ani nevzpomenu na co všechno politici nesmyslně peníze vyhazují.  A teď přicházíte na to, co vám každý už 20 let tluče do hlavy. K čertu s takovými politiky, jako jste vy ;-O !!!

0 0
možnosti
RK

Radek0075

5. 5. 2009 7:37
Re: áááááá pan Fajmon se probudil

Nj. Volby za dveřma tak si soudruh Eurohujer vzpomněl na občany. Přeci jen Brusel je moc krásné město, plné tulelů a plat europoslance je tak nádhernej, že by byla škoda vrátit se zpátky do bordelu který mnoho let spoluvytvářel a věnovat se třeba něčemu tak ponižujícímu jako je práce:-)

0 0
možnosti
DK

Kruxminor

5. 5. 2009 6:42
Parha, Praha, Praha

v Praze je potřeba všechno, ale že některá m,oravská města obchvaty (to je spojené s výstavbou dálnic) to potřebují jak s§l, to je už lidem, co to schvalují, celkem jedno. Praha podle mě není pupkem světa, aby musela mít vždy přednost ;-€

0 0
možnosti
VH

Stará kára

4. 5. 2009 22:35
Tedy, úkol (jeden blog denně) byl splněn

Ale za cenu bezbřehého žvanění. Je možné vůbec napsat takové plácání?  To si nechte do Bruselu (pokud se vůbec namáháte tam občas vystoupit).

0 0
možnosti
VH

Stará kára

4. 5. 2009 22:28
V Praze se žádné dálnice (naštěstí) nestavějí

Nejvýše městské (městské!) okruhy.

0 0
možnosti