Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF(

Sejde

se"buranský" Čech, "uhýbající" Žid, "eurohujerský" Rakušan, "Avatar" a

la Paganel (Verne - Děti kapitána Granta), "katolická" eurohujerka,

"úžasně naivní pravdoláska" Táňa, jako vždy a všude přítomná a "vždy

úžasná" Bobo, pak se zde ještě vyskytuje jakýsi "neviditelný" Přemysl, a

také i "jakýsi syn tatínka, který v roce 1968 vsadil na špatného koně", více se o něm říci nedá, jinak nic neudělal, proto nic nezkazil". Vůbec se nedivím poslancům, že tuto volbu hodili na prostý lid, kdo by se s tím za jejich bídný peníz obtěžoval, každý to musí pochopit. A k tomu ta média, v naprosté většině vlastněná Němci, kdo je pro ně ten správný? A kdo je ten správný pro obyvatele české kotliny? Nejlepší by byl Karel Gott, už to jméno, i ten Rakušan bledne závistí, Božský je ve světě známý, vyzná se, ke stáru umí i mluvit, dokonce je i vtipný, ale nekandidoval. Ale bude stačit málo, když si nebude plést Slovinsko se Slovenskem a Sobotku (ODS) se Sobotkou (ČSSD), víc bychom snad od nového prezidenta ani neměli chtít, většina z výše jmenovaných by to měla zvládnout!

0 0
možnosti

Vidím to stejně. Přímá volba prezidenta = záměrně zprzněná tristní fraška a zástěrka opravdových problémů.  Všichni kandidáti - tragedie. Pravděpodobně k volbám - a už asi k žádným volbám -  nepůjdu. Jak jinak dále nepodporovat chybný systém?

1 0
možnosti
VS

Dneska, teda pred chvili jsem dokoukal presentaci peti kandidatu na presidenta v poradu " Hyde Park".Bydlim pomerne daleko, takze volit nebudu, ale mne se zda ze jediny kandidat za ktereho bych se nestidel je Vladimir Dlouhy. Lide v zahranici budou sledovat jak novy president vypada, jak se vyjadruje, jake ma charisma i jak se umi chovat pri tom kladeni vencu. Ja porad nedokazu pochopit proc tento komunista je tak spatny a dalsi komunista je pomalu milacek naroda? Moc mi nenadavejte, ja se opravdu pouze ptam. Dekuji[>-]

0 3
možnosti

jeho spojení s Goldman Sachs je naprosto nepřekousnutelné, stejně jako jeho komunisticko-prognostická  a  porevoluční minulost. Jeden z nejhorších kandidátů!

1 1
možnosti
PV

Článek se mi líbí, popsaní kandidátů je docela přesné: nemastné neslané myši, v čele s Fišerem, absolvent VUMLu tomu vévodí. Zajímavé, že s paní Janou B. jsem se jako s jediným kandidátem setkal osobně a taky nevím, co si mám o ní myslet. Mluvila tehdy velmi sympaticky a mělo to hlavu a patu. Docela se divím, že nemá větší podporu. Autor má nejspíš pravdu, že majitelé médií to s podporou svých prezidentských favoritů myslí zcela vážně.

4 0
možnosti
VR

V12á74c95l29a51v 93R43o48d

15. 12. 2012 6:44

Je to tristní pamoptikum, poprvé nejspíš nepůjdu k volbám!!:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2150x
אָדָם

Seznam rubrik

Oblíbené blogy