Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Největší slabinou hnutí pana Babiše je pan Babiš sám. Nemluvím o tom, zda byl kdysi agentem StB, KGB nebo třeba CIA, ale o tom, že jeho podnikání je přímo závislé na státních dotacích, tedy, že jeho miliardy pochází z našich daní.

Například na jeho přání zvýšila předminulá Sněmovna poslední den svého mandátu na mimořádné schůzi podíl biosložek v palivech nad rámec požadovaný Bruselem. Pro nás to znamenalo zdražení, pro Babiše garantované stamiliony zisku.

0 0
možnosti
MD

program ktere strany se vam tedy zda duveryhodny?

0 0
možnosti
PK

Polemika? Mám pocit, že jste četl jiný program než já... Je vhodné si ho přečíst víckrát a hodnotit ho tak, jak je napsaný, ne se svými dovětky. Pokud si k jednotlivým bodům přidáte svůj výklad, hodnotíte spíš ten výklad, než vlastní program...

1 1
možnosti
ZB

"Už jste někdy viděli zákon, který by lidem usnadňoval život?" Myslim, ze videl. Napr., ze se u nas v zasade jezdi /t.c./ vpravo a ne jak se komu povede.

0 0
možnosti
VV

Zajímavé, že každý ví koho nevolit. Tak proč to sdělovat ostatním?

0 0
možnosti
TG

Píšte:"Babiš by podpořil to, zlepšil ono, investoval do tamtoho. Z toho plyne jediné: jeho politika bude stejně levicová (nebo chcete-li paternalistická, etatistická) jako politika předchozích vlád. Aby totiž podpořil vědu, vzdělání, infrastrukturu a nastartoval ekonomiku, bude na to muset někde vzít – a přirozeně to nedá ze svého. Vybere na daních,...." A z čeho, prosím by to financovala pravicová vláda?

0 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale skutečně pravicová vláda takové věci přece nedělá. Její filozofií je přece pro tyto činnosti vytvořit podmínky: malým efektivním funkčním státem, nízkými daněmi, minimální regulace, byrokracie atd. Stabilní prostředí, ve kterém se bude chtít pracovat a žít a ne pobírat dávky a živořit!

1 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
אָדָם

Seznam rubrik

Oblíbené blogy