Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestliže ODS není ani konzervativní ani pravicová a my jsme vkládali naději do TOP 09 díky knížeti Karlu Schwarzenbergovi, tak je fakt, že vedení strany strhlo svůj kurz tvrdě doleva. Bohužel!

Konzervativní pravičák snad bude muset volit KDU-ČSL, která se snaží stavět na evropských konzervativních, křesťanských hodnotách, na pravdě, úctě k druhému člověku, na svobodě jedince, na spravedlnosti. Musíme věřit, že Bělobrádek se svojí stranou bude ochoten ten náš postkomunistický bojdel zde vyčistit.

A ještě k TOPce: Je zde několik schopných konzervativních pravičáků, kterých si vážím, ale je zde také řada členů ducha chudšího a levicového, kteří jsou fedrováni k moci, a kterým jde především jen a jen o svůj osobní prospěch. Škoda, že kníže je tak starý, že zjevně nebude mít sil dát tuto stranu do pořádku a nasměrovat ji směrem konzervativní pravice.

:-)

0 0
možnosti
MM

to, že by tato strana byla proti národnímu principu je něco, co je v zásadě vybájené a slouží to tady pouze k levnému kopanci do "levičáka", který je ve článcích, sdílejících podobné předporozumnění, personifikovaný prakticky kýmkoliv, kdo není neoliberál, nejenom topkou.

 Jinak hezký článek, škoda že je to předporozumnění, ze kterého je psán, tak silně čpět. Je to jako číst rozumnou a slušně stavěnou genderovou úvahu, u jejíž autorky je citit, že za všechno může patriarchát. Jestli dám karmu se musím ještě rozmyslet, ale těším se na pokračování.

ještě faktická poznámka: je rozdíl mezi koncesionářem a plátcem daní. Jestli chce topka zrušit koncesionářské poplatky a zavést odpovídající daňové odvody, o tom nic nevím, ale program jsem si prolétl jenom hrubě... volit je nechci kvůli tomu, jak to na ministerstvu financí rozklížili posledně.

3 1
možnosti
MD

Karma, jak jinak. Dobry clanek.

3 3
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2089x
אָדָם

Seznam rubrik

Oblíbené blogy