Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

1) hezká ta první část. Ale ona ta koruna nestojí za moc přecejenom, je na euro moc vázaná. Ten košík by se měl spíš rozšířit, ale to nevidím moc reálně.

2) "důsledný systém kontroly" neznamená vytváření dalších úřadů. to sis tam dosadil. Ty kontrolní mechanismy úřady mají, jenom nějak moc nefachaj.

3) zbytek fajnej. z jistých důvodů sice nemůžu souhlasit, že by nebylo efektivní hýbat s daněma (bylo, to je jednoduchá logika - efektivní znamená "účelný", ne "výhodný pro úplně všechny")... ale jinak je to lepší, než jsem myslel, že to bude... takže zpětně karma za oba článkyR^

1 1
možnosti
MR

Naštěstí jsme měli možnost poznat tvrdou realitu schopností této strany v realitě. Člověk se pomalu už obával pustit si televizi, aby tam ministr Kalousek neprováděl ten svůj tiátr. Nejhorší a ostudný byl přístup knížete, jež toto toleroval. Vlastně se ukázala největší slabina této strany, strana jednoho a půl muže. Postačí se rozhlédnout kolem sebe, a je vidět do jakého společenského morálního  úpadku, nás tato strana společně s ODS zatáhla. Každý den se dozvídáme jak je rozvrácené hospodářství, jak se dříve mrhalo financemi, jaké bylo doopravdy hospodaření státu. Navíc zde to není tak o levici a pravici, neboť s tímto zde chybí historická zkušenost, ale  o cestě k moci a ke korytu. 

Osvícený člověk už ví že zde není politická kultura a setrvalá příslušnost k určitým hodnotám, navíc k těmto hodnotám  něco chybí a to část populace. Je zde jedna postsocialistická. Kde jsou průmyslníci, agrárnici,klerikové ... . Tato společnost zkrátka neumí sestavit silnější vládu a dlouhodobější vizi rozvoje a směřování státu, zde je jádro pudla.

4 1
možnosti

Přesné...TOPka byla nejrpve nadějí (oproti kmotrovským praktikám v ODS) a pak jedním z největších zklamání pro pravicového voliče.

6 1
možnosti
Foto

Pro mě jako pro pravicového voliče tedy rozhodně nadějí nikdy nebyla a ani nemohla být. Když jsem viděl, že v čele této strany jsou pánové Kalousek a Schwarzenberg, tak bylo vše jasné. Mnozí si jistě pamatují, jak se pan Kalousek, tehdy v dresu KDU ČSL, chtěl spojovat s KSČM, Pan Schwarzenberg je jasný pravdoláskař, který má k pravicovému myšlení na hony daleko.

3 2
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2150x
אָדָם

Seznam rubrik

Oblíbené blogy