Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Vynikajici blog. Kdo tohle popira, je bud placeny propagandista nebo ovce, ktera tu propagandu spapala i s navijakem.

Jo a ta Taxlandie me fakt dostala. Tady uz ocividne neni ani zadna snaha zakryvat prave umysly, plan spociva v co nejrychlejsim vytvoreni tak vysokeho mnozstvi/procenta ovci, ze sila ostatnich se stane zcela zanedbatelnou.A imigracni politika tomu samozrejme taky odpovida.

0 0
možnosti
JS

EU- nadherna myslenka evropske spoluprace bez hranic a cel. spolecne meny, hospodarsky a politicky gigant schopny konkurence s USA a Cinou. Nesmela by se toho vsak zmocnit banda socialisticko/komunistickych ideologu, zelenych poblouznenych silencu a hospodarske mafie reprezentovana nesmirne zbujelou byrokracii. Vysledkem je politicka zbabelost. moralni upadek a hospodarsky bankrot.

1 0
možnosti
DP

To, co jste zplodil je docela hloupe. Bojite se muslimu a nebojite se Ruska. Tak to mate tak trochu pomotane. Asi pro Vas bude prekvapenim, ze % zastoupeni muslimu ma skoro nejvetsi to vase Rusko. Jedna z nejvetsich mesit v Evrope je kupodivu v Moskve. Kdyz se u nas poohlidnu po zenstine zahalene od hlavy k pate, svitori to rusky...Demograficky vyvoj hovori jasne. Za par let bude Rusko takrka nejvic muslimskou zemi. Nejvic imigrantu je u nas z vychodu. To jen tak na okraj. Predstava, ze nasim nejvetsim problemem je par uprchliku, kteri u nas ani necteji byt je dost zcestna.

0 2
možnosti
JF

Vy jste přesně oběť europropagandy. Kde berete, že Rusko je „moje“? Proč mi podsouváte muslimy a imigranty, když jsem tu o nich vůbec nepsal?

2 0
možnosti
DB

EU je ještě pořád jen sběrna jednotlivých států a to není dost silné pouto, je nutné vytvořit pouto silnější..............a to se dělá pomocí symbolů..........ale ej fakt, že to EU neumí....chybí tam totiž to naplnění oněch symbolů..........

ale evoluce lidských skupin jasně ukazuje, že je nutné EU přetvořit na SSE tedy na SPOJENÍ STÁTY EVROPSKÉ....a i když to bude trvat dlouho.....USA vznikaly cca 180 let.........takže tato "propaganda" JE NAPROSTO V POŘÁDKU....horší je to ale s propagandou , která již více než 60 let přichází z USA...a protože přichází tak dlouho, lidí ji berou jako normální i vy ...a v tom je ten problém..přesně tak jak jste to popsal........my nejsme ani RUSOVÉ A ANI AMERIČANÉ ..........MY JSME EVROPANÉ a tak bychom to konečně měli pochopit a chovat se jako Evropané.....

0 3
možnosti
SJ

Neexistuje žádný jednotný evropský národ a nikdy nebude - je to jen chyméra, naprosto zcestná.

2 0
možnosti
JS

S tím vtíravým bruselským socialismem máte samozřejmě pravdu, ovšem srovnávat to s imperiálními choutkami Ruska je poněkud legrační příměr.

3 3
možnosti
DB

není legrační, jen ukazuje že autor ve skutečnosti nepochopil o co jde.......a to není legrace ..tomu se všeobecně říká jinak......

0 3
možnosti
MM

Váš názor je podmíněn negativním postojem k EU. Dávat na jednu rovinu loga EU na projektech (např. stavbách) financovaných z EU fondů s konspiračními weby šířící ruskou propagandu může jen člověk, který má hodně negativní vztah k EU a chce jí za každou cenu pošpinit, byť by to nemělo logiku. ČR je dobrovolně součástí EU. A ať se vám to líbí nebo ne, EU není žádná vnější mocnost. Pohoršovat se nad tím, že na institucích vlají vlajky EU je jako by vám vadily i ty české. ČR je součástí EU a NATO, ale není součástí Ruské federace, v jejíž vojenské strategii je NATO definováno jako hrozba. Není pochyb o tom, že Rusko vyvíjí snahy na oslabování EU a NATO, oslabení důvěryhodnosti těchto institucí. Jedním způsobem, jak to dělá, je ovlivňování veřejného mínění prostřednictvím dezinformací a prokazatelných lží. Pokud toto dáváte na stejnou rovinu např. s rekonstrukcí železničního koridoru, tak se nezlobte, ale máte to v hlavě pomotaný.

0 2
možnosti
JF

Ano, můj vztah k EU je velmi negativní, přiznávám. Když někdo bere peníze daňovým poplatníkům a přerozděluje je s výrazem Františka z Assisi, je socialista. Když k tomu ohromné částky spotřebuje na vlastní provoz a propagaci, je marnotratný. A když ještě ke všemu vyžaduje poslušnost, sjednocování legislativy podle zájmu velkých hráčů a nutí nás ke společné odpovědnosti za problémy, které jsme nezpůsobili, je to hodně drzý marnotratný socialista. Já přece nesrovnávám činnost rozvědky s cedulkami na stavbách, jen bychom si tu EU prostě neměli malovat jako říši dobra, férovosti a prosperity.

7 0
možnosti
PK

J35i58ř66í 73Č64e74r72n57ý

25. 1. 2018 12:27

Symbol EU není na žádné spz (ani tam být nesmí).:-P

0 4
možnosti
TK

No nevím jak můžete porovnávat propagandu Ruska a Číny s propagandou EU. Protože:

1)do EU jsme se přihlásili na základě referenda a to samozřejmě sebou přineslo nějaké povinnosti např. i ty vlaječky na SPZ, přítomnost reklam a informačních kampaní, ....atd.

2)vzhledem k našemu členství v EU se jaksi předpokládá, že budeme kroky EU podporovat a snažit se o zlepšení fungování EU. A ne jen nadávat jak nám ta EU ubližuje a že když si vyjednáme, že z peněz EU budeme stavět cyklostezky a podporovat soukromé projekty, tak po nás EU chce abychom stavěli cyklostezky a podporovali soukromé projekty

3)nejsem si vědom, že bych někdy v referendu požadoval propagandu Ruska a Číny

4)když odejdeme z EU a vyrovnáme si s ní své závazky, tak skončí i propaganda EU, ale skoncovat s propagandou Ruska a Číny nedokážeme.

3 2
možnosti
JF

Nejsem si vědom, že bych někdy v referendu odsouhlasil Lisabonskou smlouvu (=euroústavu), která umožňuje neustálé bobtnání agendy EU a snižuje možnost (malých) členských států o ní rozhodovat. Politiku EU určuje Německo a Francie a dosazení byrokraté v EK, rozhodně ne my. My si nemůžeme nic vyjednat, viděl jste někdy rozložení ER a EP? A když se budeme protivit, dostaneme pokutu a stejně budeme nuceni implementovat, co nám nařídí. Slyšel jste, že nás EK žaluje na neplnění kvót? Dobrý, ne? Zatímco navenek se říká, že kvóty nefungují a že to byla hloupost, visegradské země jsou stejně žalovány. Je to v pořádku? Vy jste si odhlasoval, že všechno z Bruselu se vám musí povinně líbit, jinak přijde trest? Já si takhle povinnosti v rámci přátelského uskupení nepředstavuju.

6 0
možnosti
  • Počet článků 16
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2150x
אָדָם

Seznam rubrik

Oblíbené blogy