Uprchlý pacient

Včera, při příležitosti Světového dne duševního zdraví, pořádala Psychiatrická nemocnice v Bohnicích Den otevřených dveří. Je evidentní, že jeden pacient uprchl. A rovnou do Štrasburku.

Bohužel, uprchl právě ten, který neměl, dvojník Miloše Zemana. 
Ve Štrasburku tento zjevně psychicky i fyzicky nemocný starý pán plácal zjevné nesmysly, za hranicí rozumu, slušnosti a v tak zjevném rozporu s jinými vyjádřeními našeho ctěného pana prezidenta, že jiné vysvětlení, než uprchlý dvojník, nedává smysl.
Miloš Zeman přece dlouhodobě považuje za národní zájem naprostou suverenitu. Nikdy by neřekl nic tom, že okupované území lze vykoupit za ropu, to je nepředstavitelné. 
Miloš Zeman má skvělou paměť a jistě ví, že nás v roce 1968 Rusáci okupovali. Byly doby, kdy to říkal i nahlas. Pravda, poslední dva roky mu to nevyšlo a někam zmizel, asi na dovolenou nebo ozdravovnu, aby byl zpět v plné síle. Je si ale jistě vědom, že máme volit politiky, kteří nás Rusákům nezaprodají.

Miloš Zeman má rád novináře. Ještě v roce 2014 se jich zastával (chvílemi). Nikdy by neřekl, že jednoho z nich zabije. Vyhrožování je ale nejspíše důvod, proč je jeho dvojník v léčebně, však to není poprvé.
Miloš Zeman považuje Václava Havla za velkou osobnost, ze které se bude v budoucnu čerpat. jistě by tedy, aspoň naoko, projevil zájem o výstavu právě v Radě Evropy.
Bohužel, jeho dvojník mu poškozuje jméno. Už Jára Cimrman věděl, že s vystupováním dvojníkům bývají problémy a tento škrtí opravdu špatně.
Snad tedy do Ruska za měsíc pojede opravdový Miloš Zeman. V Bílém domě ho kvůli jeho přátelům nechtějí (ono taky není právě letos o co stát), tak se zahojí v Kremlu. A kdo ví, třeba tam i zůstane. 
Snad.
Falšovatelé historie svobodu národa nezachraňují, ale ohrožují.
Václav Havel

Autor: Martin Fafílek | středa 11.10.2017 9:56 | karma článku: 14,90 | přečteno: 584x