Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebojte, porad krici, ze na duchody nebude, protoze se vybere malo na socialnim pojisteni. A jelikoz se z toho "pojisteni" vyplaci i socialni davky, tak na ne nebude taky. Nebo ze bych se pletl, nebude na duchody, ale davky si "potrebni" vykrici ... protoze diskriminace ..?

1 0
možnosti

Debata o dávkách je furt dokola. Vyspělost společnosti, státu, se pozná podle toho, jak se dokáže postarat o své potřebné.

Jediný problém tedy je, jak poznáme přesně, kdo potřebný je a kdo už ne. Jak odhalit podvodníky a kolik kdo skutečně nutně potřebuje, to je oříšek. Až na tohle někdo přijde, tak to je na nobelovku.

1 1
možnosti

Bohužel za potřebné tento stát považuje ty, kteří nechtějí pracovat a ne ty, co nemohou.

:-P:-P:-P

1 0
možnosti

Andrej Babiš ukradl 50 milionů dotací na svůj projet Čapí hnízdo.

Bývalý poslanec Lubomír Volný, údajný vlastenec a dříve člen hnutí SPD, je od října na nemocenské (odpovídající výši poslaneckého platu) a zároveň objíždí demonstrace odpůrců očkování.

U těchto nepřizpůsobivých je potřeba začít.

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/lubomir-volny-volny-blok-pracovni-neschopnost_2201060600_zuj

2 3
možnosti

zajímavý nápad... mohl bych o tom napsat nějaký blog, díky!:-)

0 0
možnosti
Foto

Pomohlo by zrušení sociálních dávek, nebo alespoň jejich razantní snížení.

6 0
možnosti
Foto

Nešlo by to naopak? Razantně dávky zvýšit, pro samé drogy a alkohol by nebyl čas dělat děti. Viz. Jáchyme, hoď ho do stroje: "Neber úplatky, nebo se z toho zblázníš!".;-)

0 0
možnosti

Mr. Okamura zase dnes použil slovo nepřizpůsobiví, a mně by zajímalo, kdo to je - jak se to definuje, kolik jich je a kolik berou na dávkách v průměru za měsíc. Ví to někdo? Hádám jen Trčálek.,

2 0
možnosti

Kdo to je? Vzdyt jste ho hned na zacatku jmenoval.

A z jeho davek za mesic by se vam asi zatocila hlava, tak se radeji neptejte.

1 1
možnosti

Nevím jestli voláte po "zpřísnění" komtroly či změně pravidel, resp. zrušení "dávek". Pokud by byla např. nařízena pracovní povinnost, což není v reálu možné, vězte, že zaměstnavatelé budou z toho nešťastní. Zažil jsem to jako mladší vedoucí pracovník před r.89.

1 0
možnosti
Foto

Pokud by Brusel přistoupil na změnu ústavy v ČR ve smyslu zavedení pracovní povinnosti, spolu se zavedením zásluhového systému u nepojistných sociálních dávek, potom by bylo vyhráno a na nepřizpůsobivé, (co nikdy nepracovali, nepracují a s největší pravděpodobností za současného stavu zákonů a ústavy pracovat nikdy ani nebudou!!) protože zatím opravdu nemusí - by byla uvalena těžká pohroma!!;-(

0 0
možnosti
Foto

Kdyby byl stát vůči nepřizpůsobivým tvrdší, zasáhnul by Brusel, stejně jako už párkrát.

6 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1043x
pomalý půlmaratónec, neostrý fotograf, špatný golfista, fanda dobré muziky, majitel ruční pily a do toho všeho umírněně přesvědčený zastánce základních ideí EU

Seznam rubrik