Petr má číslo na můj mobil... no a?

Průměrně vnímavý volič už dávno pochopil, jak ANO funguje, ale že to o sobě sami napíší na billboardy? 

ANO zahájilo kampaň a na příjezdu do Prahy visí informace, kde se o pánovi v minulosti investujícím do firmy poskytující spotřebitelské úvěry nevalných kritérií píše, že má mobil na Andreje. On to totiž ani nepíše o sobě sám, ono se TO na něj řeklo. Myslel jsem, že špatně vidím, že tento billboard je testovací, ale ne, myslí to vážně (zde).
Takže milí Pražané, zvolte si pána, který má svůj podnikatelský a morální profil veřejně probraný a navíc je tak schopný, že za něj vše bude řešit přítel na telefonu. Je to osvědčený model.
Pan Stuchlík je zatím neviditelný, byť program na webu ANO není špatný (tak určitě... to se to píše). Konečně si třeba někdo všiml, že ve městě je plno zbytečných dopravních značek. Jeden by skoro řekl, že tato strana, dnes zřejmě živořící v opozici, dávala dobrý pozor, třeba při schvalování značení zákazu Segway a cyklistů. Absence koordinace prací na infrastruktuře tuto opoziční platformu také asi trápila poslední 4 roky. Naštěstí ale ví, že za pár měsíců jde většina potíží odstranit úpravou klíčových uzlů. Bikesharing neexistuje, doprava na letiště není problém...
V oblasti bydlení rozjede tento pán půjčky mladým, to mu jde. Pak zjednoduší povolovací proces, to je fajn, to současné zastupitelstvo už to totiž vážně přehánělo.
Ale abych jen neryl, v programu je samozřejmě i spousta věcí, co dává smysl - jako ve skoro každém. A ty prosadíme telefonátem s Andrejem nebo s tou paní, která půjčuje své služební auto manželovi, jak se na ni v programu na straně 17 taky odvolává, aby bylo všem jasno.
A pozor, Vy v ostatních městech! Pokud Váš primátor/starosta na Andreje mobil nemá nebo nedej Bože po volbách nebude mít, pak je dost dobře možné, že v rámci daných zákonných pravidel veřejné správy na vaše město nezbude čas nebo prostředky. Nebo o čem ten billboard asi tak je???
Taková definice chápání demokratické samosprávy na pár čtverečních metrech papíru.
Teda, jestli tohle bude na Prahu stačit, pak sorry, jako... ale fakt není pomoci.

Autor: Martin Fafílek | pondělí 3.9.2018 18:18 | karma článku: 31,96 | přečteno: 2729x