Já to říkal, je to dvojník! A špatnej...

Zemanova krasojízda tohoto týdne pokračuje a už si sám nevidí do... historie. Leda by na tu show opravdu byli dva

Minule jsem vyjádřil ničím nepodložený názor, že pan prezident je stínován svým dvojníkem nepříliš silného intelektu. Sám si tím stále nejsem zcela jistý, ale něco na tom asi bude. Kromě situací popsaných v předešlém blogu se objevují další a další... a navíc jsem to někde četl, bylo to na stránce vlevo dole.
Na videu z projevu v Radě Evropy (k vidění v článku zde) dvojník našeho milého pana prezidenta říká, že  u nás, cituji: "dér is nou majgrentc etól". To přece nemůže říkat doopravdy náš prezident, který přece ví, že teroristé jsou v davu uprchlíků... pokud by u nás nebyli uprchlíci, pak u nás nejsou teroristé a pak si nemusíme hrát na pevnost na Hradě, která místní ohrožuje víc, než kdyby žádná nebyla.
Leda by smyslem pevnosti nebylo udržet nebezpečí venku, ale uvnitř... to je mazané... pak ale prosím o pevnější zdi a větší kontrolu, zatím jsou kontroly až moc propustné!
Kdyby pořádně fungovaly, tak by nemohl ten nezdařený dvojník utéct a vyhrožovat jiným nepovedeným dvojníkům na planetě posláním komanda od dalších nepovedených dvojníků.
Jiné vysvětlení prostě nemám. Páč senilita to není, pan prezident je prokazatelně fyzicky zdravý jako řípa a to ten dvojník na videu evidentně není. Pan Prezident má hlavu v cajku, pamatuje si i to, co nikdo nečetl, takže taky nemůže říkat takové zhůvěřilosti.
To tak je.

Autor: Martin Fafílek | pátek 13.10.2017 18:04 | karma článku: 15,89 | přečteno: 560x