Chucpe, Stuchlík vystrkuje hlavu, ANO

Další, kdo rozkládal systém zevnitř, uděluje panské rady. Zkouška občanské trpělivosti a zapomnětlivosti pokračuje.

Pan Stuchlík, ten co měl před lety číslo na Andreje se po delší době ozval. Napsal komentář, který mi dnes řádně zvedl tlak. A říkám rovnou, má ve velké části pravdu. Přesto je to jedna z největších odporností, a to máme tento týden pěkně nabitý.
Popořadě:
bod 1. Češi podle něj rezignovali na osobní odpovědnost. Argumentace Texasem a střelbou do intruderů... no dobře, co už.
Za mě: Češi nerezignovali. Jen je prostě pravda, že vláda to lidem neulehčuje a Gaussova křivka jasně ukazuje, že je nutné počítat s inteligencí i pod bodem 100 a proto držet systém a informace jasné a přehledné. Vláda se aktivně podílí na dezinformacích, to v Texasu nemají. A to je v případě komentáře od tohoto autora dost důležité, což shrnu níže.
bod 2. Zdravotnictví funguje špatně
Souhlas.
ALE: argumentovat, že "pupíci" (!!! ano, takhle nás kandidát na veřejnou funkci vidí!!!) nechtějí 30 Kč regulační poplatek... a proto sestry nemají pořádný plat.
Ukažte mi "pupíka", který sestrám nepřeje peníze. Proč na platy nejsou peníze? Co třeba ptát se strany, která drží finance 8 let? Proč se nevymáhají neoprávněné dotace státofirmy a nedají se tyto prostředky dnes na platy?
Kde v programu ANO najdete tezi, kterou pan Stuchlík srdnatě prosazoval, tedy vrácení 30 Kč poplatku?
(btw, já svému praktikovi platím měsíční poplatek a přijde mi to v pořádku)
Stuchlík říká "pupík". Já říkám "arogantní lhář a pokrytec".
bod 3. Babiš hraje o osobní svobodu
Tak koukejte, pane Stuchlíku, to bylo jasné už v roce 2018, když jste se s ním fotil na billboardy. Místo abyste nakopal jemu, nakopával jste Prahu.
Kdo by měl dostat nakopáno teď, je z mého pohledu zřejmé. Vaše pohrdání lidmi jen ukazuje, kdo se lepí na dnešní vládu a kdo se s ní chce vyvézt. Jednoho dne nám budete vyprávět, s jakým bohulibým záměrem jste s nimi spojil Vy. V programu nic nebylo, ale už se těším na ty retrospektivní vize. Vy, Telička, Stropnický, Pilný... všichni jste pomáhali budovat důvěryhodnost toho zloděje vůči těm, kterým dnes říkáte "pupíci" (a byli to Vaši zákazníci ve Fair creditu v minulosti). A že byste aktivně vystupoval proti populistickému stylu, který dnes tak kritizujete. 
Polibek padreho nejde smazat, je to tetování. 

Doplním ještě tu aroganci a pokrytectví. Jste odporný křivák, pane Stuchlíku.
 

Autor: Martin Fafílek | středa 3.3.2021 18:25 | karma článku: 18,61 | přečteno: 557x