Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já, abych se přiznal, jsem při sledování tohoto dílu doslova trpěl. Své pocity jsem sepsal zde

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/481654/saskarna-jmenem-stardance-2015.html

0 0
možnosti
Foto

Se zájmem jsem si přečetl Vaše hodnocení.

Tady jsou moje divácké dojmy.

Letos mi asi nikdo nepřirostl k srdci. Jakkoli Patrik Banga tančí skvěle, přeci jen mi přijde jeho tanec přeceňovaný - chybí mu naprosto cit pro partnerku: sólový zpěvák, který dovolil, aby s ním někdo tančil. Že cítit partnerku naopak jde, dokazuje Leoš Mareš, který je zdatným soupeřem.

Leona Machálková je tak trošku zkažená muzikálem, takže není na můj vkus tak úplne taneční, ale tančí celkem dobře. S Markem Zelinkou by asi tančila dobře každá a Marii Doležalové jej přeji.

Výkon Pavláska snad nemá cenu komentovat - jeho účast je v soutěži omylem a zřejmě nevypadne příliš brzy proto, že je to komik a proto že používá Beatles. Pokud ano, ČT ušetří poplatky za práva.

Pár Schneiderová-Dědík by byl asi dobrý v tancích, ale na ledě. Co říci taktního k Rosťovi Osičkovi - bohužel je stále v ringu a ne na tanečním parketu. Výkon DJ Lucy by patřil spíše do tanečních, kde se učí tančit. Pár mi chybět ve Stardance nebude.

Jestli někdo naopak na partnerovi projevem visel, pak to byla Kateřina Cajthamlová. Skrýt taneční emoce se jí podařilo dokonale, s vlastními už to bylo horší: její finálový pohled na zdviženou rukou ve smyslu "Bóže. už aby to bylo za mnou", je v prudkém kontrastu s cukrblikem, který udělá s posledním tónem. Tanečně divadelní etuda Marka Taclíka by byla asi příjemnou tečkou na nějakém firemním večeru; na Stardance mi to přijde trochu out.

0 0
možnosti
Foto

P41e20t38r 78F26a69b18e43r79a

26. 10. 2015 15:17

Dobrý den, děkuji za Vaši reakci. Snad kromě Lukáše Pavláska a Rosti Osičky si netroufám dělat nějak rychlé závěry, přesto se však již po dvou večerech ukazuje, kdo bude favoritem na vítězství, alespoň po taneční stránce, protože hlavní slovo má přeci jen divák a ten může rozhodnout zcela nelogicky. Do první trojice bych poslal Marii Doležalovou, Leoše Mareše a třetí místo do finále se začíná vyrovnávat mezi Jitkou Schneiderovou a Leonou Machálkovou. Uvidíme, co přinesou další večery a jak rozhodnou diváci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 3441x
Mou celoživotní vášní se stal sportovní (původně nazývaný společenský) tanec. Jsem aktivním tanečníkem, ale tanec, bohužel, není mým živobytím. V roce 2010 jsem se stal finalistou Mistrovství České republiky ve standardních tancích v kategorii Senior II. V současné době jsem lektorem v TŠ Marie Janoušové.

Na stránkách revue.idnes.cz jsem v roce 2008 komentoval soutěžní večery StarDance.
 

Počet přečtení všech článků k 17.12.2023:

428141

 

 

Seznam rubrik