Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SH

Ruppert. Je málo hezký, skoro vůbec. (Já taky). Je tlustý. (Já taky). Tancuje jako dřevo. (Já taky). Ale na rozdíl od něj já s tím nelezu do televize.

2 4
možnosti
JB

Ruppert naopak tancuje na svoji postavu skvěle, opravdu nečekané a příjemné potěšení. Na svoji postavu je také velmi hbitý.

0 0
možnosti
RK

Já pochopitelně tento pořad nesleduju, ale kdybych si měl vybrat komu poslat hlas, tak by to určitě byl jeden z nejlepších československých sportovců, který pochopitelně nemůže konkurovat stylem o třicet let mladším, za to je to sympaťák... což se nedá říct o arogantním protekčním chlapečkovi:-)

3 7
možnosti
OP

Nejste první, kdo se takto naváží do O.Brzobohatého. Myslíte, že chodí do televizí a divadel a říká:já jsem syn slavného Radka Brzobohatého, musíte mi dát roli v seriálu? Není to spíš tak, že se kdejaká produkce snaží na náhlém úmrtí a slavném jméně vytřískat maximum? A jestli přišli s lukrativní nabídkou, tak se nedivte, že po ní muzikant skočil, musí být nějak živ.

Jaromír Bosák byl dřevo,ale aspoň s humorem.

4 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 3441x
Mou celoživotní vášní se stal sportovní (původně nazývaný společenský) tanec. Jsem aktivním tanečníkem, ale tanec, bohužel, není mým živobytím. V roce 2010 jsem se stal finalistou Mistrovství České republiky ve standardních tancích v kategorii Senior II. V současné době jsem lektorem v TŠ Marie Janoušové.

Na stránkách revue.idnes.cz jsem v roce 2008 komentoval soutěžní večery StarDance.
 

Počet přečtení všech článků k 17.12.2023:

428141

 

 

Seznam rubrik