Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Máte pravdu, Anička tentokrát moc vydařeně netancovala. To úžasné napětí z minula neskutečně chybělo. Snad poprvé se mi líbila choreografie Jana Ondera. Ten slowfox byl moc krásný a Táňa tančila opravdu nádherně. Já se přiznám, že mě choreografie Jana neoslovují od první chvíle, kdy nastoupil do Stardance. Neumím to vysvětlit, ale některé prvky mi přijdou jakoby je vytáhl z dob našich babiček :-D:-D:-D. A že chce hrozně moc vyhrát ? No to je jasné, má tentokrát velkou konkurenci v Michalovi Kurtišovi.

No a hudba na paso ? To se snad ani nedá komentovat slušně. Opravdu by mě zajímalo, kdo to vybíral a zda vůbec někdy paso doble viděl ;-D. Já jsem taková konzerva a ani jeden z těch tanců se mi nelíbil i proto, že mě ta hudba neskutečně rušila.

0 0
možnosti
LB

já teda koukám pravidelně..je to pro mě takový malý balzám na duši...ale můj oblíbenec vypadl už minulý týden...škoda...myslím si,že nejlepší je Taťána Kuchařová,ale ten malý Onder mi k ni nepasuje,je na něm vidět jak moc se snaží vyhrát...takže on ji to vlastně kazí:-)

0 0
možnosti
JF

J91a85n 78F64r26o10l22í64k

24. 11. 2013 19:49

Jen pro úplnost je třeba dodat, že hudbu si dvojice nevybírají, ale je jim přidělena. Z tohoto pohledu vidím jako největší znevýhodnění u Rupperta.

0 0
možnosti
NP

Na Stardance se sice bohuzel nemam cas divat, ale Vase hodnoceni si vzdycky rada prectu :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 3441x
Mou celoživotní vášní se stal sportovní (původně nazývaný společenský) tanec. Jsem aktivním tanečníkem, ale tanec, bohužel, není mým živobytím. V roce 2010 jsem se stal finalistou Mistrovství České republiky ve standardních tancích v kategorii Senior II. V současné době jsem lektorem v TŠ Marie Janoušové.

Na stránkách revue.idnes.cz jsem v roce 2008 komentoval soutěžní večery StarDance.
 

Počet přečtení všech článků k 17.12.2023:

428141

 

 

Seznam rubrik