Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Proč se každá kravina nazývá anglickým výrazem? To se tu každý "neobyčejný" člověk stydí za svou mateřštinu nebo ji neovládá?

0 0
možnosti
Foto

Na konci svého blogu píšete, že Daniela Šinkorová vypadla nezaslouženě a nespravedlivě. Ráda bych připomněla, že je to zábavný pořad a Daniela mě a asi většinu národa opravdu nebavila. Její dokonalost, urputnost a snaha vyhrát, z ní tak čiší, že jí diváci poslali z kola ven.

3 3
možnosti
ND

Je to sice zabavný pořad, ale pořád by to mělo být o tanci, a ne o tom jak je kdo komu sympatický, proč by jinak soutěžící dřeli tanec?

4 0
možnosti
PL

P85e73t33r 16L89a61n54g57e22r

30. 10. 2018 15:40

Děkuji za rozbor. Poslední díl jsem ještě neviděl, ale podívám se. Výběr Jive pro prvorepublikový ve se mi přišel taky hodně divný.

1 0
možnosti
LH

Ráda čtu Vaše příspěvky, i z minulých dílů,bohužel jsem je nikdy nekomentovala,dělám to vyjímečně.Ale dnes mě to nedalo.Naprosto souhlasím s Vaším hodnocením a děkuji za ně.Jsem jenom laik, co má tanec hodně rád,ale i laik pozná,že v tanci něco "drhne" ,i když to třeba neumí pojmenovat.Tentokrát toho drhlo opravdu hodně a korunu tomu opravdu nasadila porota.Má velký podíl na vypadnutí páru Michala s Danielou.Na hodnocení ve stylu "úžasná energie,nasazení,sympatie atd....." jsme tu přece my,diváci.A máte pravdu-tančit jive na foxtrot se zdá opravdu divné i mě,odborníci museli dost trpět.

9 0
možnosti
RP

Souhlasím s Vámi, nejlepší Šinkorová, ale bohužel neměla ty správné sympatie divaček, které převážně posílají hlasy. Ze všech nejvíc mě vadí asi Genzer, nevím jeho styl tance se mě nelíbí ani že občas dělá ze sebe šaška.. to mě připadá na takového chlapa mimo. Tomicovou mám ráda jako herečku ale tady to je asi o tom, že diváci chtějí vidět co při své váze v tanci ještě dokáže...

2 0
možnosti
PK

Minulý týden mě přinutila sledovat tento pořad návštěva a nebylo by slušné to odřící, ale jednou stačilo.

1 0
možnosti
ND

Velmi s vámi souhlasím!!! Zkusím ještě jeden večer s jestli bude porota hodnotit podobným stylem jako ve třetím večeru, opustím sledování tohoto pořadu. Vadí mi zejména protlačování Pavly Tomicove s výkřiky jaká to energie, aniž bylo bráno v potaz, že paní Tomicová je především herečka, která zahraje cokoliv, byť s problematickou kvalitou. K jejímu kladu patří, že něco jako tanec zvládla, ale na desítku tedy ne...;-D:-/

6 0
možnosti
JB

Přesné! Až do tohoto hodnocení jsem známky vcelku bral -ale 10,10,9,8 pro Tomicovou, to byl výsměch ostatním párům!! Rv

2 0
možnosti
DJ

Tentokrát zvláště děkuji za hodnoce odborníka, protože laik jenom žasl. Mnoho tanců se mi zdálo divných, jen jsem si nedokázala vyhodnotit, že je to nevhodně zvolenou hudbou. Já už si dávno myslím, že pan Onder není muž na svém místě, ale asi má v ČT nějakou protekci. Když byl tím šéfem pan Odstrčil nebo pan Čadek bylo to výrazně lepší. A připojuju se ke kritice poroty, protože od hodnocení vynaložené energie nebo zápalu pro tanec jsme tady my - laici. Oni tam mají být od těch kroků a nášlapů a navíc by měli měřit všem stejným metrem, což se evidentně nedělo.

14 0
možnosti
Foto

P96e14t50r 78F23a78b67e49r52a

30. 10. 2018 12:23

Dobrý den, děkuji za reakci. Odborník je silné označení, řekněme, že jsem spíše tance znalý. Odborníky jsou jiné kalibry než já.

Výběr hudby byl vážně špatný, včetně anachronismu v jivu. Hodnocení poroty jsem tentokrát nechápal. Některé tance hodnotila spravedlivě, u jiných rezignovala na svou roli a proměnila se na fanoušky. Doufejme, že to byl jednorázový úlet.

13 0
možnosti