Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Artepka

13. 12. 2010 14:28
To se dalo očekávat.

1) Aneta má nekonečnou řadu obdivovatelů, kteří by ji tlačili dál, i kdyby tam jen stála a šťourala se v nose. A tím nechci osočovat Anetu osobně  jako to dělají někteří jiní.

2) Porovnáme-li podíl těch co se na pořad dívají a z toho dále těch, co pošlou SMS, podle pohlaví, pak to jsou jednoznačně ženy. A komu pošlou hlas ? No přece muži.

3) Když si přečtete diskuse na webu, tak bych si dovolila říct, že Monika schytala největší množství negativních příspěvků. Takže se i může stát, že "musím poslat Anetě nebo Pavlovi, jen aby nevyhrála tahleta..."

Škoda, škoda, škoda. :-/

0 0
možnosti
LI

Lino Inventura

12. 12. 2010 13:59
Je to smutná realita

že dvě nejlepší tanečnice vypadly, zvláště Moniky Absolonové je mi líto...O hlasování si myslím své, ale asi nejsem sám, takže pane Kříži, hodně štěstí a pokud prohrajete, nevadí- o tanci to v žádném případě není:-)

0 0
možnosti
M

Mistiaen

12. 12. 2010 12:27
Díky za Vaše hodnocení

Pravidelně jej čtu a dost se shoduji s Vámi - nejsem úplný laik, ale ani ne profík :-/.

Bohužel v letošním roce není mezi soutěžícími žádný výrazný pár ve smyslu Mahuleny Bočanové nebo Tatiany Vilhelmové apod. Monika byla asi nejlepší, ale to laici nepoznají. Navíc zde hrála roli i sympatie, a ta je výrazně na straně těch 2 párů co postoupily. Mně Monča byla taky sympatická, je podle mne moc krásná holka, s nádherným úsměvem a nechápu diskutující na webu SD, jak komentují její citlivé chování (pláč při vypadnutí někoho jiného např.) negativně. Přála bych jí, aby si z vypadnutí a z negativních ohlasů nic nedělala a zůstala stále "svá". Všechno nejlepší, Moniko, pokud to tu čtete ?!

0 0
možnosti
JM

jmitas

12. 12. 2010 9:58
Vaše hodnocení

se shoduje s mým laickým nadhledem:-). Myslím si, že diváci nerozhodují dle kvality ale dle sympatií. I když všechny páry byli sympatické, jeden musel skončit. Skončil, bohužel, ten nejkvalitnějšíR^.ZdravímV

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 3417x
Mou celoživotní vášní se stal sportovní (původně nazývaný společenský) tanec. Jsem aktivním tanečníkem, ale tanec, bohužel, není mým živobytím. V roce 2010 jsem se stal finalistou Mistrovství České republiky ve standardních tancích v kategorii Senior II. V současné době jsem lektorem v TŠ Marie Janoušové.

Na stránkách revue.idnes.cz jsem v roce 2008 komentoval soutěžní večery StarDance.
 

Počet přečtení všech článků k 17.12.2023:

428141

 

 

Seznam rubrik