Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

mirek-storch

7. 11. 2010 22:01
Objektivní hodnocení u umělecky orientovaných soutěží těžko

najdeme. Ať jde o krasobruslení, moderní a sportovní gymnastiku až po akvabely, skoky do vody či hodnocení stylu skoků na lyžích. Nejlepší a nejhorší známky by se tady měly také škrtat a ne sčítat. Když se k tomu přidá vyřazování pomocí SMS, tak je to čistě komerční televizní záležitost s ostrým sledováním - sledovanosti pořadu. Ale kdo má rád tanec, tak se rád podívá. Na rozdíl od akčních filmů tady nejsou mrtví a těžce zranění8-o. Chodil jsem také do tanečních pro dospělé jen z radosti ze souladu pohybu a hudby.;-) Osvědčený formát pořadu z Velké Británie, kde má závodní tanec dlouhou tradici. Dnes už je to taneční sport viz -Blackpool.

0 0
možnosti
L-PC

Lobo - poslední Czarnian

7. 11. 2010 10:29
Šílenost

Minulý týden mě příbuzní přesvědčili, že bych se mohl podívat. Teda větší zábava by bylo pozorování schnoucí barvyRv

0 0
možnosti
VN

venda44

7. 11. 2010 10:24
Tenhle "skvělý" pořad

Tento už po mnoho večerů opakovaný pořad dokáže zaujmout jen dvě velice úzké skupinky lidí. První jsou opravdoví taneční nadšenci a druzí nadšení obdivovatelé "celebrit", které v jejich očích rostou do nebeských výšin. Normálního člověka by dokázal oslovit maximálně jednou, při druhém opakování už nudí.

Autor článku je asi taneční nadšenec a zároveň reklamní naháněč české televize

0 0
možnosti
N

nicolbolas

7. 11. 2010 11:41
Re: Tenhle "skvělý" pořad

skupina lidí, které tancování alespoň trochu zajímá, není zas tak úzká..... většina tanečních pro dospělé peaská ve švech.

mezi nadšence ale nepatří diskutéři idnes, jejich jediný zájem a libůstka jsou asociální reformy a tyranizování obyčejných.

autorovi patří dík za zpracování tématu... jsem velký taneční nadšenec, ale pořad nemohu sledovat

0 0
možnosti
A

akki

7. 11. 2010 9:40
Tk tenhle pořad

si ráda odpustím. Máte pravdu:  Tenhle pořad opravdu "vyje". ;-D

0 0
možnosti
IH

misaviki

7. 11. 2010 7:44
Porota

No a mě a manželovi se třeba Absolonová vůbec nelíbila, naopak se nám líbilo vystoupení Čvančarové. Myslím, že bylo trochu nefér, že jedna část soutěžících tancovala náročnější qick step a byli velmi přísně hodnoceni. Přišlo mi spíš, že porota uděluje body podle toho, jak koho mají rádi a s kým mají vztahy.

0 0
možnosti
N

nicolbolas

7. 11. 2010 3:59
normální páry

mohli by třeba také vždy ukázat 1 normální pár s basikem aby měli diváci porovnání.... takhle je výkony celebrit mužou odrazovat

0 0
možnosti
IP

I-va

6. 11. 2010 22:51
Krásný sobotní večer

 s Českou televizí.:-P

0 0
možnosti