Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Podrazza

11. 11. 2008 16:52
Kdo to je? :)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

9. 11. 2008 18:01
O tanci toho moc nevím,

ale o natáčení ano. Sám jsem se v roce 2000 podílel jako komparzista hrající amerického důstojníka - zajatce, na natáčení filmu Gregoriho Hoblita s Brucem Willisem a Collinem Farellem v hlavních rolích - Hartova válka. Máte pravdu, natáčení je ,,o čekání". Buďte ale rád, že vás to potkalo v tanečním (i když ,,nevhodném") sále. My jsme od února do dubna mrzli dny a noci v ,,zajateckém" táboře za Milovicemi a já snad jen díky svému vojenskému výcviku nedostal zápal plic. ,,Hrál" jsem pak ještě v německém -,,Místě činu", ve francouzké -,,Angelině" s Charlesem Aznavourem (snad jsem to napsal správně), ve slovenské -,,Cestě do Budína" s Bolkem Polívkou a v pár reklamách, ale Milovice byly nezapomenutelné. Mráz, pak déšť, čekání, spaní na bednách, oběd o půlnoci, no fakt jsem si připadal, jako bych neměl krátkou vojenskou pauzu, ale byl aktivně nasazenej. A Willis? Skvělej chlap, blbce z něj dělali ti lidi okolo něho. Natáčení zdar. V. Kroupa

0 0
možnosti
PF

FAB

10. 11. 2008 11:03
Re: O tanci toho moc nevím,

Nezávidím vám, vím co práce obyčejných komparsistů obnáší. Já jsem brán jako specializovaný kompars, takže se pohybuji v daleko příjemnějším prostředí, navíc takovém, které znám. Naposledy jsem se zúčastnil natáčení filmu 3 sezóny v Pekle, odehrávajícím se v letech 1947-50.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

9. 11. 2008 12:58
Doufám , že jste použil gumu.

Na podrážkách dobře drží , je neopotřebovatelná a zabraňuje nechtěnému styku s podrážkou partnerky. Kromě toho i skluz je lépe koordinován a pokud je dobře promazána i plocha pod a kolem gumy na podrážce , pocit z takového pohybu je velmi intenzivní.

Těším se na další Váš příspěvek , neboť obsahový smysl tance jako prostředek seznámení a navázaní vztahů , je nezamenitelný.

0 0
možnosti
PF

FAB

10. 11. 2008 11:00
Re: Doufám , že jste použil gumu.

Mám neodbytný pocit, že jste měl na mysli jinou gumu než podrážkovou. Pokud ne, tak jde o hlubokou neznalost. Taneční boty nemají gumovoupodrážku, ale speciální podrážku s vlasem, aby to příliš neklouzalo. Nanesená špína se pak z podrážek odstraňuje železným kartáčkem. Životnost taneční obuvi je různorodá. Nejlepší tanečníci spotřebují za rok třeba i tři páry obuvi, jiným tanečníkům zase jedny boty vydrží třeba i tři roky. Taneční obuv není lacinou záležitostí. Nejlacinější pánská obuv na standard stojí okolo 1400 korun a nejdražší pak může přesáhnout i 5000 za pár. To samé platí i pro obuv na latinu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 12,07
  • Průměrná čtenost 3441x
Mou celoživotní vášní se stal sportovní (původně nazývaný společenský) tanec. Jsem aktivním tanečníkem, ale tanec, bohužel, není mým živobytím. V roce 2010 jsem se stal finalistou Mistrovství České republiky ve standardních tancích v kategorii Senior II. V současné době jsem lektorem v TŠ Marie Janoušové.

Na stránkách revue.idnes.cz jsem v roce 2008 komentoval soutěžní večery StarDance.
 

Počet přečtení všech článků k 17.12.2023:

428141

 

 

Seznam rubrik