Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LW

L13e30o 11W25o42l97f

17. 1. 2017 13:36

Pokud někdo napíše, že Evropan si zouvá boty před vstupem do obýváku, tak vím, že se jedná o českého zápecníka, který nevytáhl paty z domu, leč by rád mluvil za celou

Evropu. Autor si asi řekl, že trochu patosu, nemůže uškodit. Diskuze mu dává částečně za pravdu, jsou i tací, kteří se chytají.

2 5
možnosti
Foto

E47v97ž45e98n 91Š16i89k

17. 1. 2017 13:50

..... co na to říci, podle sebe, soudím tebe, no a smysl mého vyjádření pro Vás jako světoběžníka asi nemá vůbec cenu vysvětlovat, Vám už otevřel oči ten několikráte dokola navštívený svět.;-D jen bych použil takovou malou filmovou zkratku: " .... a vojín Kefalín, čo si představujete pod takým slovom absůrdny" Pěkný den všem ředitelům zeměkoule. :-)

5 1
možnosti
SN

:-)......Pane autore! MOžná tu zase budu některým pro srandu. Opakuji po sté, že v politice se nic neděje náhodně. Je to dopředu naplánované, Evropa musí býti zničena. ! Mrakodrapy nespadly náhodou, Irák na základě falešných zpráv rozbit, "arabské jaro", ti lidé musí někam odejít. Navíc Afrika. kde není důvod ke stěhování krom toho, že se jim nechce pracovat a chtějí žít bez práce jako Evropané.

Rozevřená náruč Merkelové. vítači z dobře placených ,neziskovek, kdo má jen zbytky selského rozumu, dá si to dohromady. Prostě několik lidé se rozhodlo, a vy se starejte! PRo Vás : R^R^R^

9 4
možnosti
MB

Právě že vy máte fakt už jenom ty zbytky...

6 3
možnosti
MD

Skvely clanek. Dekuje se.

10 1
možnosti
FB

Z toho lidskost vyloženě sálá...

4 2
možnosti
SB

Lidskost nelze aplikovat obecně.

Lidmi byli i Hitler a Stalin. A mám si jich snad vážit?

2 0
možnosti