Žasnu nad zveřejněným přiznáním státu v ČT1 a podílu na krádeži

Stát se od 1.2.2021 stal spolupachatelem na krádeži nejméně v hodnotě 155,- Kč až do možné výše několika milionů Kč. Tuto skutečnost s úsměvem potvrdil ve včerejších televizních novinách mluvčí firmy CENDIS pan Martin Opatrný.

Další paskvil z dílny vlády a ministerstva dopravy je na světě. Včerejší televizní noviny odvysílaly reportáž o povinnosti nových elektronických dálničních známek, nově - časového poplatku. V první části reportáže zaznělo jak je systém chytrý a dokáže na mýtných branách rozpoznat viníky, a k tomu provést za účasti policie a celní správy represivní složku úkonu za nezaplacení tohoto poplatku udělit pokutu 5000,- na místě a daleko víc ve správním řízení. V druhé části reportáže však zaznělo něco, co mne utvrdilo, že tento národ se od komunistických manýrů nedostane tím, že musí své odžít stará generace a nová bude lepší, spravedlivější a demokratičtější. Naopak, zjistil jsem, že to se státem jde víc než rychleji z kopce. Proč?

Druhá část reportáže byla o tom, když někdo mylně zadá svoji RZ - registrační značku, tak je namydlený. Své peníze a známku už nikdy neuvidí, jak tvrdí mluvčí tohoto panem ministrem vychváleného projektu edalnice. Stát mu totiž ani nevrátí peníze, ani mu neumožní chybu napravit, ALE NAOPAK PODPOŘÍ TOHO, KDO OMYLEM ZÍSKAL PROSPĚCH. V TOM ZLODĚJ KRYJE ZLODĚJE A ZNÁMKU MU PONECHÁ A TOHO, KDO ZAPLATIL JEŠTĚ BUDE POKUTOVAT ZA TO, ŽE JI NEMÁ BYŤ V DOBRÉ VÍŘE TENTO POCTIVÝ ŘIDIČ ZAPLATIL A DÁLNICI UŽÍVÁ. VŠE MŮŽETE VIDĚT A SLYŠET V REPORTÁŽI TELEVIZNÍCH NOVIN Z 1.2.2021 NA ČT 1. 

STÁT, KTERÝ MÁ VE SVÉ MOCI A STÁTNÍM APARÁTU VEŠKERÉ AGENDY, EVIDENCE VOZIDEL, JEJICH MAJITELŮ, MÁ MOŽNOST ZJISTIT VLASTNÍKA BANKOVNÍHO ÚČTU, DOKONCE KOMUNIKUJE S PLÁTCEM - MÁ JEHO KONTAKTNÍ ÚDAJE, KTERÉ PLÁTCE MUSEL ZADAT, TAK NECHÁ TENTO OMYL POCTIVÉHO ŘIDIČE BEZ MOŽNOSTI OPRAVY PROJÍT!!!!!! A PODLE MLUVČÍHO FIRMY CENDIS JE TO ZCELA LEGÁLNÍ NABYTÍ DÁLNIČNÍ ZNÁMKY - ČASOVÉHO POPLATKU. NENÍ TO BEZDŮVODNÉ OBOHACENÍ - PRO MNE JE TO SPOLUÚČAST STÁTU NA KRÁDEŽI!!!!

NEZODPOVĚZENÁ OTÁZKA  ZŮSTÁVÁ, JAK SE DOMNĚLÝ "OBDAROVANÝ" DOZVÍ, ŽE MÁ ZAPLACENO? NEBOŤ KOMUNIKACE O ÚHRADĚ PROBÍHÁ NA ZÁKLADĚ KONTAKTNÍCH ÚDAJŮ ZADANÝCH PLÁTCEM, NIKOLI VLASTNÍKA VOZU? AHA? PASKVIL JMÉNEM EDALNICE MÁ TRHLINU A TO DOST VELKOU. JEDNAK OKRÁDÁ POCTIVÉ A TY OBDAROVANÉ ANI NEINFORMUJE, TAKŽE KDYŽ ONEN OBDAROVANÝ - POCTIVÝ OBDAROVANÝ ZAPLATÍ ZA SVŮJ VŮZ, TAK STÁT UTRŽÍ NA ONU RZ - REGISTRAČNÍ ZNAČKU PLATBY DVĚ!!!! 

KOMU VRÁTÍ PŘEPLATEK?

NO NENÍ TO KRÁDEŽ ZA BÍLÉHO DNE V REŽIII STÁTU PANE MINISTŘE A PANE PREMIÉRE? TO UŽ OPRAVDU KRADNŮ VŠECI, VČETNĚ STÁTU A ZA JEHO PODPORY? TO OPRAVDU MASKUJEME NEDOSTATKY A NEDOKONALOST SYSTÉMU FIRMY CENDIS SPOLUÚČASTÍ STÁTU NA ZLOČINNÉM CHOVÁNÍ? PROSÍM JAKO OBČAN ČESKÉ REPUBLIKY O RYCHLOU NÁPRAVU AŤ SE NEMUSÍM PŘED ZAHRANIČÍM STYDĚT ZA DALŠÍ ŠVEJKOVINU V ČESKÝCH ZEMÍCH. ONA JE TOTIŽ ZAPLACENÁ I Z MÝCH DANÍ.

KRÁSNÝ DEN VŠEM A LIDÉ BDĚTE!

Autor: Evžen Šik | úterý 2.2.2021 8:10 | karma článku: 36,67 | přečteno: 1973x