Propaganda? rasismus? - NE!!! realita dneška (pozor obsahuje kruté záběry)

Pro racionálně smýšlející a uvažující občany Evropy, Asie i Ameriky jako výstraha, podnět k ostražitosti a bdělosti. Pro "humanitární" organizace, multikulti ochránce, dobrovolníky-zachránce jako důkaz jejich naivity a hlouposti

Není třeba mnoha slov, jen je důležité se dodívat a doposlouchat do konce viz. odkaz. Každý nechť si udělá úsudek o vhodnosti či nevhodnosti multi kulturní Evropy, Asie či USA. Osobně nechci mít za vzor USA, kde to dotáhli do níže publikovaných záběrů. Válka a genocida se dnes neprovádí v zákopech, plynových komorách, ale na denním světle, za lhostejné přítomnosti a přihlížení nás všech. Bohužel nikdo z politických elit nenašel odvahu pro deportace, které jsou jedinou možnou rychlou pomocí nejen jim, ale především nám a našim dalším generacím. Planeta opic je realitou!!!

https://www.youtube.com/watch?v=zkf68CEUHrM

Pěkný den všem, jdu do voleb s programem ochránit naši českou budoucnost, postavenou na historických tradicích našich moudrých předků, nebojících se hájit svoji "vlast" proti cizácké propagandě a pomalé národní smrti. Půjdete se mnou?

 

Autor: Evžen Šik | středa 11.1.2017 7:58 | karma článku: 38,37 | přečteno: 2718x