Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nevím jestli si uvědomujete, že gender a feminismus (ve Vašem slovníku asi džihádismus nebo jak tomu nadáváte) zde není proto, aby někomu něco zakazoval či nařizoval, bral dětství, mateřství či "ženskost" (ať už se pod tímto slovem skrývá cokoli), ale proto, aby naopak ženy a potažmo všechny ldii právě před omezováním jejich svobod, tužeb, potřeb a osobností chránil před ideologií předem definovaných forem a rolí, kterou se snaží prosazovat různí samozvaní vykládačí přírody, kteří tvrdí, že porozuměli pravým tajům a podstatám přírody, porozuměli všem jejím úmyslům a cití se povoláni ji obhajovat a usměrńovat tak, aby bylo vše v přírodě naprosto v pořádku - samozřejmě podle jejich soukromých představ. Gender chrání ženy před těmi, kteří by jim rádi vnucovali své vlastní životní představy a hodnoty v odvolání na posvátnost přírody, které oni moc dobře porozuměli a rádi by manipulovali i s ostatními v zájmu "nejvyšších dober" a "odvěkých řádů" (samozřejmě ničím nepodložených). Gender neříká ženám co musejí dělat, jenom je upozorňuje před tlakem těch, kteří jim říkají, co dělat nevyhnutelňe musejí.

Proto gender chce, aby ženy skutečně byly ženami, to jest samy sebou, tím, čím se skuteně hluboce cítí být, čemu rozumějí jako smyslu své existence, co může být u každého ojedinělé a nezaměnitelné, nikoli formálně nutně pro všechny stejné a předem dané bez ohledu na jednotlivce. gender v žádném případě nezakazuje ženám být matkami, ale především jim to nepřikazuje, ctí jejich individualitu. Totéž samozřejmě předpokádá u mužů a vůbec všech lidí na světě.

10 11
možnosti

"gender" jistě nikomu nic nepřikazuje. Genderoví fanatici ano. Jinak zbytečně dlouhé a o ničem. Nevím, jaké máte biologické vzdělání, možná byste mohl začít s tím středoškolským... a ubrat na ublíženosti a "ochraně žen". My ženy se umíme ochránit a prosadit samy. Bez toho vašeho džendru.

15 3
možnosti

nevím, jak to souvisí s biologickým vzděláním, ale to je vedlejší... Vy ženy se umíte bránit samy? No přál bych vám to. Bejvávaly už všelijaké situace...Ale některé ženy by možná uvítaly pomoc a ochranu... třeba od jiných žen. Anebo každý ať se postará sám o sebe?

2 8
možnosti

Nechte si tu agresi a podsouvání jinam. S tímto dryáčnickým stylem se s vámi nikdo normální bavit nebude. Alespoň já tedy rozhodně ne, nemám ráda, když na mě někdo povykuje.

9 2
možnosti

???

skutečně patří tato reakce mi?

kdyžtak si vypněte zvuk, jestli na vás agresivně povykuji...

3 6
možnosti

J39a79r65a 28R27a68n14k

11. 2. 2017 0:34

No nazdar, to zni jako ulicni vybor, nebo domovni duvernice, fakt to myslite vazne?;-(

1 2
možnosti

"gender" jistě nikomu nic nepřikazuje. Genderoví fanatici ano, nijak se neliší od jiných totalit. Viz závěr příspěvku, soudružka Sokačová. Takže 1) nelžete, 2) čtěte laskacě celé texty, na které reagujete. Jinak to máte zbytečně dlouhé a o ničem. Nevím, jaké máte biologické vzdělání, možná byste mohl začít s tím středoškolským... a ubrat na ublíženosti a "ochraně žen". My ženy se umíme ochránit a prosadit samy. Bez toho vašeho džendru.

5 3
možnosti

Prosim vas, co vam kdy genderovy fanatik (kdyz neexistuje) prikazoval?

0 3
možnosti