Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kde začít :-(

1. To, že jsem chlap, se nedokazuje tím, že dám někomu přes hubu, ani tím, že mi přes ní natáhne někdo jiný.

2. Hollan nikoho ve svém postu o té události neoznačil za nácka.

3. Hollan nepožadoval, aby byl kdokoliv zbaven občanských práv - tohle považuju za obzvláštní chucpe, protože tímhle názorová protistrana vyhrožuje právě Hollanovi...

4. Hollan sám říká, že do té hospody chodil roky, že od vidění znal i ty dva týpky. To není o tom, že se tam vmísil jako cizí element, byl tam běžným návštěvníkem (sám se označuje za štamgasta s ohledem na to, že tam chodí dlouhodobě a má tam i vlastní půllitr).

5. U Poutníka není blue-collar zařízení.

6. Ten výrok o fašizaci se objevil až v posledním odstavci, jako odpověď na Ovčáčkovu glosu, který tuhle nálepku začal používat.

7. Jestli dovozujete, že je někdo sadistický psychopat, protože ho někdo vyhodil bez rozumného důvodu z hospody (sama se o protistraně vyjadřujete jako o ožralci), a pak ho po celém městě hledala padesátka holých hlav, aby si s ním promluvili, tak jsem rád, že se psychologií neživíte.

5 8
možnosti
Foto

Ta "padesátka" (aniž bych schvalovala jejich hledání, na Hollana je nejlepší se vykašlat a hlavně NEVOLIT) přišla na místo, kam Stropnický nechal vypravit vagón....

To, že se hospodský zachoval rozumně a hospodu zavřel s tím, že je APOLITICKÁ Hollan opět neskousnul a blábolil něco o tom, že je to vítězství nenávisti...

7 0
možnosti

Ne, že by je to nějak omlouvalo, ale zdroj prosím?

0 2
možnosti
Foto

Čeho - vyjádření hospodského? Jeden z mnoha článků zde. Pláč Hollana a jeho manipulace celou situací najdete na jeho FB a též v článcích zde.

1 0
možnosti
Foto

A nebo vy snad ještě nevíte o tom vagónu, který měly vypravit České dráhy? Také k dočtení zde i jinde v českých médiích...Docela by mne zajímalo kdo a z jakých zdrojů by tuto kratochvíli financoval...

Pokud chcete nějaké linky, dám si tu práci a najdu to na zdejším serveru, ovšem poté, co vy doložíte "padesát holých hlav". Na té profláknuté fotce je totiž asi pětadvacet mužů různého věku s různým porostem na hlavě.

Někteří evidentně proplešatělí mocí přírody...

3 0
možnosti

Ale jo, někteří neměli úplně holé hlavy, to je fakt. Z druhé strany medián délky vlasů na těch fotkách zcela jistě neodpovídá běžnému vzorku české populace, že jo...

Na fotkách ani ve videu spočítat nejdou (není tam celá skupina), vycházel jsem z článků, které se na tom celkem shodly:

http://brno.idnes.cz/neonacisti-pronasledovali-hollana-dtb-/brno-zpravy.aspx?c=A160905_185505_brno-zpravy_lva

https://echo24.cz/a/wkde3/desitky-holych-hlav-hledaly-namestka-hollana-policie-to-resit-nebude

http://svobodneforum.cz/plesatci-si-prisli-omrknout-hollana-do-hospody-a-pak-domu-ale-vsechno-v-pohode-fakt/

Po pravdě řečeno by se ale na mých závěrech nezměnilo nic, ani kdyby jich bylo dvacet...

2 0
možnosti

Sakra, jako bych z toho svého plešatění neměl už tak starosti, teď ještě abych opatřoval paruku...

0 0
možnosti

No, to jsme dva no, možná by pomohlo nějaké tetování na způsob "nejsem rasista, ale" na vyholených skráních, aby nemohlo dojít k nežádoucímu omylu :) Však ono třeba i na toho časem Stropnického dojde :-)

0 0
možnosti

Ten prvotní příspěvek jsem četl, a žádnou manipulaci jsem tam nezaregistroval - co jí myslíte?

0 0
možnosti
Foto

Co myslíte prvotním příspěvkem? Jinak už z tak manipulativních článků na IDnes, které dávají velký prostor Hollanovi a Stropnickému a opakují jejich vyjádření podle pravidla, že stokrát zopakovaná lež se stane pravdou (zato vyjádření druhé strany lze najít pouze na FB a nebo v článcích blogerů) jste si vybral ten, který má manipulaci už v titulku.

A co se týká manipulací pana Hollana - hospodský se vyjádřil jasně, že žádné politické půtky ve své hospodě nechce

http://brno.idnes.cz/pivo-proti-nenavisti-akce-hollan-pivnice-u-poutnika-zavreno-prf-/brno-zpravy.aspx?c=A160905_115921_brno-zpravy_krut,

politickou věc z toho udělal právě Hollan svou akcí Pivem proti nenávisti a neunesl nejen to, že není v hospodě tak oblíbený jak si myslel, ale ani to, že hospodský se nepostavil na jeho stranu a zůstal mimo.

Osobně si myslím, že pan Hollan je velký pozér, zneužívající "sluníčkářství" i "štamgaství" k osobnímu prospěchu.

A pročtěte si diskuse, nejsem s tímto názorem v Brně sama a rozhodně nejde o imigranty. Spíše o diletantismus a hloupost v jeho komunální politice.

4 0
možnosti