Tak jsem tady...

Po čtyřhodinové cestě autem z dovolené po rozpálené dálnici se zpocená vřítím do Alberta. Automaticky naplním košík a bezmyšlenkovitě vyndávám nákup na pás. Pokladní mě sleduje rentgenovým pohledem.

A ten směřuje k mé tašce na rameni. Chápu to jako výzvu, a protože už se vidím doma v chladné sprše, nechci nic protahovat. Sundám tašku, otevřu a ukážu, že jsem řetězec nepřipravila o nic navíc. Ji to ale kupodivu vůbec nezajímá a požádá mě, abych otočila bokem a trochu zezadu. Pomyslím si něco o nových metodách buzerace, ale protože jsem celá tumpachová z dlouhé cesty, dělám panáčka a poslušně se točím dokola. A v tom se zraky té slovenské dívky rozzáří a vítězoslavně zvolá: "Ja to vedela, vy máte triko naruby!"

Ano, dějí se kolem nás různé věci a když jsem přemýšlela, čím začít mé působení mezi zdejšími blogery, napadla mě právě tahle historka z loňského léta. Upřímně řečeno, zažívám teď zvláštní situaci. Nemohla jsem se dočkat, až začnu psát, ale než jsem prošla všemi registracemi, nastaveními, uploady a downloady jako by si všechny nápady vzaly taky dovolenou. Dám jim tedy zatím krátký time-out, protože jak se znám, ony to nevydrží a budou brzy zpátky.

A protože bych ráda psala mimo jiné taky o filmech a seriálech zahraniční výroby, musím je nejdříve nakoukat a to zabere taky čas. Ale jedno vím jistě, příště se zaměřím na herce, jehož fotografii vkládám a na seriál, který ho proslavil. Znáte ho?

Tak zatím.

 

 

 

Autor: Eva Štěpánková | pátek 5.2.2016 21:03 | karma článku: 14,79 | přečteno: 748x