Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^Starostům by měli přidat. Když už se při službě vlasti opíjí tak, že si nepamatují, kolik vypili, měli by mít aspoň na taxi. Chtěl bych vidět ty extravagantní roušky ušité pod vlivem:-)

0 0
možnosti

R^R^R^ Quod licet Jovi non licet bovi!

Andrej Babiš a jeho babišovci z ANO se cítí být nadlidi. Tak mne to nepřekvapuje. Štvát Vás to může, ale nic tím nedocílíte.

Kdysi dávno jsem sloužil LSPP v Třeboni. Jeden místní papaláš se pohádal v hospodě a jel si autem stěžovat na Veřejnou bezpečnost. Zastavil před služebnou a lupnul sebou o zem. V létě! Přivezli mi ho na LSPP ke zkoušce alkoholu. Odmítnul dát krev se slovy: "Nedám, krev je drahá!" A nikdo ho k odběru nedonutil. Tak se jen vyplnil protokol. Sotva stál, sotva mluvil... Třikrát opakovaně mne pak bezpečnost vyslýchala, zda opravdu byl opilý. Myslím, že odsouzen nebyl!

:-)

0 0
možnosti

Starý bonmot z dob bolševika pravil, že jsme si všichni rovni, někteří si však jsou rovnější. Nová doba, staré mravy, nic nového pod sluncem ... :-P

0 0
možnosti

Však ta naše postkomunistická země si přes Listopad přetáhla všechny komunistické neřesti a nectnosti! Dnes nám překabátění komunisti ukazují v praxi, jak nás kdysi na marxáku poučovali o zlých kapitalistech!

0 0
možnosti

Odměna se zdá adekvátní, ale trocha pokory by asi pani neuškodila, zvláště je li politicky aktivní......

0 0
možnosti

Jiní opilci neplatí tak velkou pokutu...

0 1
možnosti

Vidíme to v chování lidí, vrací se komunisticko-estébácké uvažování lidí placených státem. Setrvání ve funkci, či případný postup, je podmíněn zjevným, nebo tichým souhlasem vrchního mikromanažera. Čím výš v žebříčku stoupáme tím se tato potřeba zalíbení se zvyšuje. Kdo tuhle potřebu nevyzařuje, je posouván žebříčkem níž, nebo rovnou odejit.

Chvála bohu je pořád spousta lidí, na které to neplatí, jak ve státní správě, tak v politice. Je proto důležité, aby jsme my voliči o nich věděli, našli si je a dali jim svůj hlas. Buď změníme nastupující trend takto, nebo bude nutná v budoucnu další revoluce.

3 0
možnosti

Ano, volby se blíží! Buďme obezřetní! Zabraňme současně vrcholící korupci a protekci! Ale nehlasujme ani pro českého Hitlera! :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik