Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkný článek, jen v názvu je chyba, respektive protimluv. Promarnit šanci, může jen ten, kdo ji má nebo měl, a tenhle pán, tu šanci nikdy neměl, a taj ji nemohl promarnit. ;-)

0 0
možnosti
JN

Šance nešance, všechno jei nadále zavřené, kromě Babiše.....:-)

2 0
možnosti
ZB
AK

Babiš už toho promarnil jen svoji ješitností a nespoutaným egem.Stačí se podívat jak kočíruje očkování a je vám všem jasno,že nestíhá vůbec nic.Středočeský kraj je nejlépe zásobeným krajem a nejhůře zásobeným krajem je Liberecký kraj.Proč to asi je???Nikdo neví a když se zeptáte přímo Babiše,tak na vás chvíli čučí jak jantar a pak začne mlýt naučenou mantru!!

0 0
možnosti
JH

J64a32n 28H46y52n56e64k

14. 3. 2021 9:23

Vážený pane. Nikdo neví co bude po 21. březnu ani později. Jen ti, co nenesou žádnou odpovědnost, mohou dávat tyto nesmyslné otázky. To s čím přišla předvolební koalice na čele s ODS, je nehorázný blábol a snažila se zaujmout občany. Asi se jí to nepovede. Jeden pokus horší, než druhý. Myslím že to pro tuto koalici nebude mít markantní význam pro výsledek voleb, potažmo na předsedu vlády;-D pro Fialu.

1 1
možnosti

spravny manager by mel v rukavu nekolik alternativ, podle toho, jak se situace vyvine. Tyto alternativy by byly konzistetni, srozumitelne a vysvetlitelne. Samozrejme se muze stat neco uplne necekaneho, ale to bychom mu odpustili, co mu vsak neodpustime je nepripravenost na ocekavatelne.

1 0
možnosti
Foto

Na mne to působí tak ,že Babiš platí USA výpalné . Tu v podobě vrtulníku a nyní předražené léky které ani nemusí mít v EU schváleni.

1 0
možnosti
MP

Myslim, ze te duveryhodnosti vlady ani moc neprispiva, kdyz jeden den ministr dopravy prijde s nejakym navrhem a druhy den potom ministr prumyslu prijde s necim uplne jinym.

4 0
možnosti
JZ

J43a54n 85Z53í25m31a

13. 3. 2021 17:01

Vsichni aktivisti pindaji, jak je Babis u konce a - on porad vladne..

3 0
možnosti
Foto

Na příbalovém letáku mají všechny preparáty vedlejší účinky, protože se farmaceutické firmy sichrují. Důležitá je praxe a podle ní je ivermektin bezpečný lék používaný už desítky let. Být škodlivý byl by už dávno stažen.

6 2
možnosti
JN

Ivermektin z příbalového letáku..."Kontraindikace: alergická reakce po požití spolu s ovsem, přerostlá kopyta, koblížky nepravidelných tvarů"

;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 231
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2017x
Píšu hlavně o veřejném dění, ekonomice, ekologii, hudbě a sportu. Příležitostně se věnuju také fotoblogu.

Seznam rubrik